ODREĐEN PRITVOR NASILNIKU IZ ZAJEČARA! Tukao je ženu toliko da joj je pukla SLEZINA! Mešala mu se u "ljubavni život"?!

Autor:

Hronika

24.05.2022

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D. J. (49) iz Zaječara uahpšen je zbog sumnje da je pretukao suprugu K. R. (47) i naneo povrede opasne po život, potvrđeno je nezvanično za Telegraf.rs. Osnovno javno tužilaštvo odredilo je zadržavanje osumnjičenom, a on se sumnjiči da je počinio nasilje u porodici za šta mu je zaprećena kazna od 3 meseca do 3 godine.

ODREĐEN PRITVOR NASILNIKU IZ ZAJEČARA! Tukao je ženu toliko da joj je pukla SLEZINA! Mešala mu se u "ljubavni život"?!

Foto: S.telegraf/vladimir lukic

Policija

Dana 22.05.2022. godine po nalogu dežurnog tužioca, zadržan je D. J. iz Zaječara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Oštećena supruga K.R. iz Zaječara zadobila je teške telene povrede opasne po život - rečeno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječara, prenosi Telegraf.

Slučaj je otkriven kada su rođaci videli da je K. R. u velikim bolovima, da ne može da hoda, pa su je maltene na silu odveli u Zdravstveni centar. Tamo joj je konstatovano da joj je pukla slezina i da su joj povrede opasne po život.

Slučaj je odmah prijvaljen policiji i D. J. je uhapšen.

Razlog svađe supružnika, koja je prethodila stravičnim batinama, zatim i mučkom prebijanju, jeste ''mešanje supruge u ljubavni život svog muža'' jer je on imao ljubavnicu, prenosi Pink.

Nesrećnu ženu su odmah spremili za operaciju, i uspeli da joj spasu život. Ona se sada dobro oseća, leži u bolnici, a malo je nedostajalo da premine od posledica batina.

Medicinsko osoblje je, po službenoj dužnosti, moralo da prijavi muža nasilnika. Ubrzo ga je policija našla i uhapsila.

Napominemo da je nasilje nad ženama često u Srbiji. Pre samo dva dana surovo je pretučena i trudnica u Trgovištu. Nju je muž, zbog sumnje da ga vara, udarao pesnicama po čitavom telu, a udarce je primila i u stomak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading