GORAN VESIĆ U DOBANOVCIMA: Otvoren prvi klub za penzionere (FOTO)

Autor:

Vesti

17.03.2022

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić posetio je novootvoreni klub za penzionere u Dobanovcima.

GORAN VESIĆ U DOBANOVCIMA: Otvoren prvi klub za penzionere (FOTO)

Foto: Grad Beograd

Goran Vesić s penzionerima

Ovo je 33. po redu klub za seniore, ali je prvi na teritoriji opštine Surčin.

Republika

Foto: beograd.rs

Goran Vesić u poseti Domu za penzionere

Površina kluba iznosi oko 200 kvadratnih metara na kojem je radove izvela opština Surčin, dok je Sekretarijat za socijalnu zaštitu opremio kompletan prostor u vrednosti od oko dva miliona dinara.

Republika

Foto: BEOINFO

Goran Vesić igra stoni tenis

- Otvorili smo 33. klub za seniore na teritoriji grada Beograda, a do samo pre osam godina bilo ih je 20. Planirano je da ih do 2030. godine bude 50. Oko 10.000 seniora učestvuje u ovim aktivnostima i sve su im besplatne, u ponudi zaista imaju različitih sadržaja. Trudimo se da im na ovaj način kažemo hvala za sve što su učinili za nas i za naš grad. Da nije bilo njih i njihovog rada, naš grad ne bi danas bio tako veliki i moćan kakav je danas. Na nama je da se na ovaj način zahvalimo, izgradnjom klubova im pomažemo da se druže, da imaju aktivan socijalni život pa čak i da se obrazuju i nauče nesto novo. Beograd je grad sa sve građane - i najmlađe i najstarije, takvog ga volimo i to je Beograd koji pobeđuje - istakao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading