NAJLEPŠI OGLAS NA SVETU! Devojka (25) iz Beograda traži partnera: Da li ispunjavate njene kriterijume? (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

24.01.2022

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kako su društvene mreže uzele primat, standardno prilaženje devojkama za koje vam je nekada trebalo hrabrosti sada je dosta olakšano jer se led probija javljanjem u inbox, pa jedna poruka i nekoliko razmenjenih reči za tili čas prerastu u tu famoznu "kafu".

NAJLEPŠI OGLAS NA SVETU! Devojka (25) iz Beograda traži partnera: Da li ispunjavate njene kriterijume? (FOTO)

Foto: printscreen

No, jednoj devojci je izgleda ova vrsta prilaženja dosadila pa je rešila da svoju ljubav potraži preko oglasa sa konkretnim zahtevima koje budući mladoženja mora da ispuni. 

Kako se navodi u oglasu, devojci je bitno pre svega da je potencijalni mladoženja vredan i pošten a onda stabilna i zrela ličnost jer sa druge strane zauzvrat dobija isto to i mnogo više. Fizički izgled i imovinska karta nisu bitni ali kontakt sa vlastitim osećanjima i te kako.

U slučaju da neko ispunjava ove kriterijume a da je i zainteresovan, ona je u oglasu ostavila i kontakt napominjujući da nije neophodno poslati lične podatke kao i fotografiju već samo kratko motivaciono pismo kakvu devojku traže, kakva su oni osoba i zašto zaslužuju šansu za izlazak sa njom.

 

 

Za ovaj potez ona je dobila brojnu podršku te su mnogi prokomentarisali da još uvek ima nade i da nismo kao društvo još uvek tako duboko potonuli, nazivaši je "boginjom".

Bonus video:

 

Komentari (1)

Loading