BASTA: Zaposleni, hvala vam što su stanovi Beograđana topli

Autor: Republika

Vesti

03.01.2022

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Basta, direktor JKP „Beogradske elektrane“ zahvalio se svim zaposlenima u preduzeću koji su umesto sa svojim porodicama, novododišnju noć proveli na radnom mestu, brinući da svaki stan u Beogradu bude topao.

BASTA: Zaposleni, hvala vam što su stanovi Beograđana topli

Foto: Privatna arhiva

Rade Basta

Takođe, zahvalio se potrošačima na dobroj saradnji tokom cele godine.

-Hvala vam što ste i ovu novogodišnju noć proveli radno, što volite svoj posao, što ga obavljate časno i na najbolji mogući način. Svi toplotni izvori su perfektno proizvodili toplotnu energiju tokom cele noći i nije bilo kvarova na mreži. Učinili ste da svaki korisnik bude zadovoljan. Ponosan sam. Hvala i Beograđanima sa kojima tokom cele godine imamo odličnu komunikaciju. Hvala im što su kao i svake godine na početku sezone imali strpljenja da sačekajuu nekoliko minuta duže da prijave reklamaciju. Ipak, najvažnije je da su zadovoljni uslugom koju pruža preduzeće, a naša najveća nagrada je da vidimo zadovoljnog korisnika.

Dispečerskom preduzeću „Beogradskih elektrana“, 31. decembra 2021. godine prijavljeno je oko 150 reklamacija, dok je 1. januara zabeleženo 70, a 2. januara 2022. godine 40 reklamacija. U odnosu da to da preduzeće toplotnom energijom snabdeva više od 360.000 stanova, možemo da kažemo da smo u novu godinu ušli sa mnogo manjim brojem reklamacija nego inače, a da nam je Nova godina donela i da će nam doneti još više uspeha. 

JKP „Beogradske elektrane“

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mihajlo

03.01.2022 08:38

Daj nam resenja za stalnoo, a ne da nasdrzis godinama na pp.

Mandic

04.01.2022 11:49

Bravo Gosp Rade i sve najbolje u 2022 god