KOMANDANT VATROGASNE BRIGADE BEOGRAD MAJSTOROVIĆ: Još uvek se radi na utvrđivanju uzroka požara, važno da niko nije povređen (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

22.12.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar koji je jutros izbio u novoj zgradi Kliničkog centra Srbije je ugašen. A prema rečima komandanta Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd Miloš Majstorović, još uvek se radi na utvrđivanju uzroka kako je došlo da vatre u serverskoj sobi.

KOMANDANT VATROGASNE BRIGADE BEOGRAD MAJSTOROVIĆ: Još uvek se radi na utvrđivanju uzroka požara, važno da niko nije povređen (VIDEO)

Foto: Republika

Majstorović kaže da je komandni centar Vatrogasno-spasilačke brigade dobio dojavu oko 8 časova da nešto gori u podrumu Kliničkog centra Srbije.

Na lice mesta su odmah upućene adekvatne snage u vidu 8 vozila i 25 vatrogasaca. Majstorović kaže da je vreme stizanja na mesto izbijanja požara bilo veoma brzo uzimajući u obzir otežane uslove koji se stvaraju u jutarnjem špicu u Beogradu.

Majstorović kaže da odmah po dolasku vatorgasci su konstatovali da je požar izbio u sobi od 8m2 i da su većinom gorele elektroinstalacije. On takođe napominje da su u ovoj intervenciji svi zaposleni na vreme evakuisani te da na svu sreću nije bilo povređenih.

Majstorović kaže da uzrok požara još uvek nije poznat da ekipe Vatrogasne brigade još uvek utvrđuju te da će nakon njihovog obavljenog posla to utvrditi pripadnici MUP-a o čemu će obavestiti javnost.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading