BAHATOST NEMA GRANICA: Vozač automobila napravio karambol u Cara Dušana (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

22.12.2021

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U beogradskoj ulici Cara Dušana došlo je do blagog zastoja u saobraćaju jer je vozač automobila marke "citroen" i pored dosta slobodnih mesta da se parkira, stao na šine sa dva točka i tako blokirao tramvaje da prolaze, dok mu uredno trepere sva četiri žmigavca.

BAHATOST NEMA GRANICA: Vozač automobila napravio karambol u Cara Dušana (VIDEO)

Foto: twitter.com/printscreen

Da Beograd postaje prenaseljen postaje, da je automobila sve više a parkinga sve manja i to je činjenica, ali  izgleda da uporedo sa tim pogotovo skače i bahatost vozača.

Prosto je nemoguće da neko bude ovoliko samoživ i ne mari na ostale učesnike u saobraćaju jer, kako se vidi na snimku, no kada se već popeo sa dva točka na trotoar mogao je da stane skroz jer ima i više mesta nego što je potrebno kao što je to npr.uradio drugi vozač u belom automobilu pored.

Da li je samo "skoknuo" po nešto (što je vozačima koji se ovako parkiraju obično izgovor) ili možda svatio do pijace nije poznato. Nakon izvesnog vremena vozač je došao do svog automobila, seo u njega i uredno se odvezao kao da se ništa dogodilo nije.

 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
gege

11.01.2022 18:43

ja bih uveo zakon da vozila gsp smeju da udare i nastave svojom putanjom, pa se ti češi majstore