BEOGRAD BEZ PRESTANKA ČISTI VIŠE OD 300 RADNIKA: Goran Vesić objavio mapu rada komunalnih službi

Autor:

Vesti

12.12.2021

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U večernjim satima u Beogradu je, konačno, sneg skoro prestao da pada, a komunalne službe ne prestaju sa radom kako bi se u prestonici saobraćaj i život što pre normalizovali.

BEOGRAD BEZ PRESTANKA ČISTI VIŠE OD 300 RADNIKA: Goran Vesić objavio mapu rada komunalnih službi

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Tim povodom oglasio se i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je objavio mapu uz komentar:

- Ovo je GPS mapa 120 kamiona Beograd puta koji se u ovom trenutku nalaze na ulicama. Preko 300 radnika Beograd puta radi već 24 sata da očiste naš grad.

Inače, oglasili su se i iz JP “Putevi Srbije”, skrenuvši pažnju učesnicima u saobraćaju da se na obilaznici oko Beograda, u zoni petlje Orlovače, smer Dobanovci-Niš, zaustavilo se teško teretno motorno vozilo u desnoj traci izlivne rampe iz pravca Beograda (isključenje ka Nišu). Saobraćaj se odvija usporeno.

 

 

- Savetujemo učesnicima u saobraćaju da koriste zimske pneumatike, da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu - poručili su iz JP "Putevi Srbije".

UKLANJA SE STUB JAVNE RASVETE NA LAZAREVAČKOM DRUMU

Ekipa JKP Javna rasveta upravo uklanja stub javne rasvete koji preti da padne na kolovoz pošto je grana pala na stub.

JKP Javna rasveta uklonila je danas preko 70 stubova javne rasvete koji su ili pali na kolovoz ili je pretila opasnost da padnu, objavio je zamenik gradonačelnika.

Takođe, Vesić je objavio da je Krunska ulica prohodna i da je ekipa Beogradskog zelenila uklonila stablo koje je blokiralo prolaz.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading