EKSKLUZIVNO! NA BALKANU POSTOJI TAJKUNSKO-MAFIJAŠKI-KRIMINALNI SAVEZ KOJI ŽELI DA SRUŠI SRBIJU! Predsednik Vučić otkrio ko ga čini! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.11.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji taj jedan savez tajkunsko-mafijaški-kriminalni na Balkanu koji želi da sruši Srbiju, rekao je predsednik Srbije za Republiku odgovarajući na pitanje koliko ima slučajnosti u tome što ga je u toku jednog dana Aljbin Kurti optužio da hoće da izazove treći balkanski rat, Dragan Đilas rekao da Srbe na Kosovu predvode kriminalci, a Milo Đukanović pokrenuo ponovo priču o velikosrpskom nacionalizmu.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandar Vučić kaže da mu je prosperitet Srbije najvažniji

 

- Taj klan je delimično iz Srbije, delimično iz okupirane srpske teritorije, a delimično iz drugih zemalja - rekao je Aleksandar Vučić i nastavio:

 

 

- Pre neki dan sam u tim njihovim medijama bio optužen da sam ratni zločin, da sam bio tamo gde nikad nisam bilo, i danas o tome niko ne priča. Dakle, sve od jedne laži do druge laži... Jedino takve molim da ne polaze od sebe, kad trpate te laži, da neko ima enormne račune i veliko bogatstvo, da stvate da postoje ljudi koji se bore za svoj narod, kojima su sloboda, prosperitet njihove zemlje i samostalnost najvažniji... Za razliku od lopova koji su ovu zemlju uništavali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Zeljko

07.11.2021 13:46

Milo Đukanović je uskoro politička prošlost i on treba nakon vlasti da ode u zatvor. Vučić je za sve u pravu.

Odgovori 20 7
Мијо

07.11.2021 14:54

Држава треба да настави борбу против организованог криминала. Свако које кршио закон треба да одговара.

Odgovori 17 3
ana

07.11.2021 20:53

Vandalizam, laži, napadi na rad i profesionalizam su epiteti koji krase opoziciju. Neko se toga stidi, a budala (Dragan Đilas) se ponosi.

Odgovori 10 4
Slobodan

07.11.2021 21:17

Mogu da nam pljunu pod prozor. Ne bojimo se mi nikakve mafije ni tajkuna.

Odgovori 11 4