ŽELJA GRAĐANA ISPUNJENA: Vesić produžio liniju 522 u Železniku

Autor:

Vesti

11.12.2017

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski menadžer Goran Vesić razgovarao je danas sa građanima Železnika, na čiji je zahtev produžena linija javnog prevoza 522, i istakao da je ovo odličan primer kako se rešava problem po problem i kako saradnja sa Gradom Beogradom donosi odlične rezultate.

RepublikaFoto: Promo foto
Goran Vesić sa zadovoljnim građanima

– Do pre dve godine ovde nije bilo ulice, a potom je prvo asfaltirana Ulica Petra Drapšina, da bi usledio i dolazak javnog prevoza na zahtev građana. Danas je, prvi put, produžena linija 522 prošla ovom ulicom. U Avalskoj ulici započeto je asfaltiranje trotoara koje će biti uređeno sve do spoja sa Ulicom Petra Drapšina.

Iz godine u godinu rešavamo jedan po jedan problem građana kako bi smo na kraju uspeli da uradimo ono što je dobro za njih. Prvo je asfaltirano 3,5 kilometra ulice, koja je jednosmerna, kako bi autobus mogao da prođe. Uređenjem trotoara u centru Železnika želimo da omogućimo građanima normalno funkcionisanje kakvo je karakteristično za bilo koju urbanu celinu – rekao je Vesić, koji se zajedno sa građanima provozao novom linijom.

On je dodao da je Grad Beograd ove godine, preko preduzeća JKP "Beograd-put",  u ulice na opštini Čukarica uložio 97 miliona dinara, dok je u poslednje tri i po godine taj iznos za Čukaricu veći od 470 miliona dinara. 

On je podsetio da su u Železniku urađena dva parka, mesna zajednica i igralište za decu.  

– Zaista se trudimo da u svakom delu grada uradimo nešto što je važno za građane. Opština Čukarica ima urbana, ali i prigradska naselja, i mislim da smo za ove tri i po godine pokazali da više ulažemo u rubne delove jer su do sada bili u potpunosti zapostavljeni. Preko Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda uložili smo u poslednje četiri godine ukupno milijardu i dvesta pedeset miliona dinara u prigradska naselja, što znači da je za te delove grada u proseku izdvajano više od 300 miliona dinara – naglasio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading