RADNICA GRADSKE ČISTOĆE NAPADNUTA NA TERAZIJAMA: Dobila udarac u glavu

Autor: Republika

Vesti

01.09.2021

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komunalna radnica JKP "Gradska čistoća" V.B, večeras oko 18.40 sati napadnuta je neočekivano na Terazijama tokom obavljanja redovnog posla u drugoj smeni i tom prilikom zadobila udarac u glavu.

Republika

Foto: Tanjug

Radnica Gradske čistoće napadnuta na Terazijama, ilustracija

Kako je saopšteno iz ovog preduzeća, ona je kolima hitne pomoći prevezena u Vojno medicinsku akademiju, a napad je prijavljen i policiji koja je odmah obavila uviđaj.

- Nažalost naši zaposleni su na terenu često izloženi opasnosti i bivaju meta nezadovoljnih i agresivnih pojedinaca. Nasilje je nedopustivo u bilo kojoj sferi i za njega nema opravdanja. Iako su napadi na naše radnike učestali, posebno kada su u pitanju ekipe koje rade na suzbijanju komaraca, jasno je da ni komunalni radnici, ljudi koji Beograd održavaju čistim i urednim, pa čak i ako su u pitanju žene, nisu pošteđeni nasilja. Zaista sam zgrožen - rekao je direktor JKP "Gradska čistoća" Marko Popadić.

On je dodao da je napadnuta komunalna radnica zadobila jak udarac u glavu, a kako se napad dogodio s leđa, nesrećna žena nije sigurna čime je udarena.

- Napadača naši radnici prepoznaju kao čoveka koji često šeta Terazijama noseći ikonu sa sobom i tražeći novac od sugrađana. Siguran sam da će policija doći do počinioca ovog dela - rekao je Popadić.

Podsećamo, posle kraće pauze u akcijama suzbijanja komaraca zbog neodgovarajućih vremenskih prilika, ekipe JKP "Gradska čistoća" su danas ponovo napadnute na terenu tokom obavljanja posla.

U Zemunu je sugrađanin nezadovoljstvo zbog sprovođenja mere suzbijanja komaraca izrazio udarajući službeno vozilo JKP "Gradska čistoća", tvrdeći da je u dvorištu njegove kuće sa drveća opalo lišće zbog preparata koji se koriste u svrhu smanjenja brojnosti komaraca.

Negodovanje zbog sprovođenja akcija bilo je i u Mladenovcu gde je službeno vozilo zaustavljeno, ali je na kraju ekipa "Čistoće" uspela da nastavi i završi posao.

(Republika/Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading