Otvoren IQOS butik u Galeriji

Autor:

Vesti

09.08.2021

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi IQOS butik u regionu jugoistočne Evrope otvoren je danas u Beogradu, u tržnom centru Galerija. Otvaranjem konceptualne radnje, u najekskluzivnijoj šoping zoni u prestonici, širi se mreža dostupnosti i podrške svim odraslim pušačima koji žele da se informišu o manje štetnim alternativama u odnosu na cigarete i pređu na kategoriju proizvoda zasnovanih na tehnologiji zagrevanja a ne sagorevanja duvana.

Republika

Foto: IQOS

 

Uz već postojeće lokacije širom Srbije i onlajn prodavnicu, od sada se na mapi dostupnosti manje štetnih alternativa nalazi i prvi u regionu IQOS butik koji se prostire na blizu 180 kvadratnih metara u prizemlju tržnog centra Galerija. Biće otvoren samo za punoletne posetioce, svakog dana od 10 do 22 časa.

IQOS butik pruža jedinstveno korisničko iskustvo i informacije o proizvodima baziranim na tehnologiji zagrevanja duvana, koje proizvodi ili na našem tržištu distribuira kompanija Filip Moris, svetski lider u ovoj kategoriji proizvoda.

Republika

Foto: IQOS

 

Odraslim pušačima biće dostupan uređaj IQOS, najpoznatiji i najprodavaniji sistem za zagrevanja duvana koji je već pune četiri godine prisutan na domaćem tržištu, kao i uređaj lil SOLID 2.0, dostupan od juna ove godine. Osim uređaja, prateće opreme i aksesoara, posetiocima će na jednom mestu biti dostupna korisnička podrška, kao i informacije o naučnim saznanjima i tehnologiji zagrevanja duvana u edukativnoj zoni butika.

IQOS je lansiran 2014. godine u Japanu, kao rezultat vizije kompanije Filip Moris da gradi budućnost bez duvanskog dima. IQOS je elektronski sistem koji zagreva, a ne sagoreva specijalno dizajnirane patrone nesagorevajućeg duvana na temperaturi do 350 stepeni, čime se eliminišu proces sagorevanja a samim tim i duvanski dim, katran i pepeo.

Republika

Foto: IQOS

 

IQOS je do sada lansiran na 67 tržišta, među prvima u Srbiji. Od lansiranja do danas više od 20 miliona pušača počelo da koristi IQOS, a blizu 15 miliona njih je zauvek ostavilo cigarete.

Saradnjom sa kompanijom KT&G, proizvođačem lil SOLID 2.0  uređaja iz Južne Koreje koji takođe zagreva duvan, Filip Moris je proširio ponudu alternativnih proizvoda bez duvanskog dima za punoletne pušače.

Republika

Foto: IQOS

 

Od 2008. godine Filip Moris je investirao 8,1 milijardu dolara u istraživanje, razvoj i komercijalizaciju bezdimnih proizvoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading