MINISTAR POSETIO "KULTURNO LETO NA VRAČARU"! Momirović pozvao roditelje da dovedu decu i uživaju u mnogobrojnim aktivnostima!

Autor: Republika

Vesti

14.07.2021

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manifestaciju "Kulturno leto na Vračaru" posetio je juče i Vračarac, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Uglješa Mrdić, Biljana Rakić i Tomislav Momirović

Ministar je takođe istakao je da je od velike važnosti imati sve više kulturnih događaja i izrazio svoje očekivanje da će ovakvi događaji postati tradicija na Vračaru.

- Zadovoljstvo mi je što prisustvujem ovakvoj manifestaciji koja svojim lepim i sadržajnim programom okuplja naše građane i naše najmlađe - rekao je Momirović.

 

Zajedno sa okupljenom decom ministar Momirović je uživao u sportskim i umetničkim aktivnostima, koje su osmišljene tako da, pored kulturno – vaspitne forme, pomažu deci da vežbaju socijalne veštine kao što su naizmeničan rad, deljenje i dogovaranje.

Programski sadržaj "Kulturnog leta na Vračaru" pruža mogućnost istraživanja i razvijanja kreativnosti, individualnosti i originalnosti kod dece, što je u osnovi i cilj ove manifestacije.

Momirović je pozvao sve roditelje da dovedu decu i zajedno uživaju u bogatom kulturnom programu, koji će trajati do 18. jula. Sinoćnjem umetničkom spektaklu na Vračaru prisustvovali su i narodni poslanik Uglješa Mrdić i član Veća Gradske opštine Vračar Biljana Rakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading