(VIDEO) VESIĆ SE PROVOZAO ULICAMA U OKOLINI VIDIKOVAČKE PIJACE: Konačno smo rešili komunalni problem!

Autor: Republika

Vesti

07.07.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić se provozao ulicama u okolini Vidikovačke pijace u želji da proveri kakvo je sada stanje, nakon što je Grad sklonio nelegalne preprodavce u okolini pijace.

Foto: Republika
Goran Vesić

- Provozao sam se ulicama u okolini Vidikovačke pijace da proverim kakvo je stanje. Prošlo je skoro mesec dana otkako je Grad Beograd sklonio nelegalne preprodavce u okolini pijace koji su decenijama tu radili kao na buvljaku. Konačno smo rešili komunalni problem i građanima koji žive na Vidikovcu ili dolaze ili rade na Vidikovačkoj pijaci. Svi su mi govorili da gubim vreme i da nikada i niko nije oterao preprodavce iz okoline pijace. Ja mislim da niko nije hteo, a ni znao.

Po mom nalogu, svakodnevno, dan i noć, patroliraju patrole komunalne milicije i komunalni inspektori kako se preprodavci ne bi vratili. Građanke i građani Vidikovca treba da znaju da dok se ja budem pitao u Beogradu na Vidikovcu će biti red.

Sada nas čeka obnova zelenih površina i rekonstrukcija igrališta i parkova. Narednih nedelja pričaću sa građanima o tome.

- Vidikovac je jedan od najlepših delova Beograda i sramota je što je decenijama bio devastiran. Beograd pobeđuje - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu. 

Komentari (0)

Loading