USKORO POJAČANE POLICIJSKE SNAGE NA ULICAMA BEOGRADA: Naređeno podizanje nivoa bezbednosti u glavnom gradu!

Autor:

Vesti

28.05.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem i sa svim načelnicima Uprave kriminalističke policije Beograda.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Ministar Aleksandar Vulin je podvukao da je osnovni prioritet u radu beogradske policije bezbednost građana Beograda. On je na sastanku ocenio da je Beograd bezbedan grad, ali da to nije razlog da se bezbednost ne podigne na još viši nivo.

U skladu sa tim, ministar Vulin je najavio još veće prisustvo pripadnika policije na ulicama Beograda i niz drugih aktivnosti pripadnika policije u cilju veće bezbednosti građana.

Osvrnuvši se na nedavno nasilje huligana u Beton hali, ministar Vulin je istakao da se tako nešto više neće ponoviti u našem glavnom gradu, ali isto tako je rekao da će pripadnici policije do kraja rasvetliti sve okolnosti ovog događaja i poručio da će se nalogodavci pronaći.

- Beograd je siguran grad i svaki građanin naše prestonice mora da bude bezbedan i zaštićen. Brzom i pravovremenom akcijom pripadnika policije, nasilničke grupe su pohapšene - rekao je Vulin i dodao:

"Naša ključna poruka nasilnicima je da razbijanje Beograda i maltretiranje građana nije dozvoljeno i da tako nešto neće proći nekažnjeno i bez posledica. Očekujem vašu još veću angažovanost u cilju podizanja nivoa bezbednosti građana."

Ministar Vulin još jednom je naglasio da se zalaže za oštriju kaznenu politiku prema nasilnicima, navodi MUP. 

Na sastanku su razmatrani dalji zadaci i prioriteti u borbi protiv kriminala u glavnom gradu, sa posebnim akcentom na borbu protiv narko-dilera i uličnog kriminala, prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading