TEŽAK SKANDAL DUŠKA TOŠIĆA! Fudbaler brutalno preti novinarki Srpskog telegrafa: Nemoj da ti je*em mater, creva će ti se vući po Beogradu!

Autor: Republika

Hronika

26.05.2021

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Duško Tošić uputio je besprizorne pretnje novinarki Srpskog telegrafa Zorici Radulović, otkriva Republika. Zbog straha koji je pretrpela Radulovićeva je protiv fudbalera podnela prijavu Policijskoj upravi za Stari Grad Upravi kriminalističke policije.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić/e-stock agency, Privatna arhiva
Jelena Karleuša, Duško Tošić i novinarka Srpskog telegrafa Zorica Radulović

Incident čiji je Tošić glavni vinovnik odigrao se neposredno pred početak finala Kupa Srbije između FK Crvena zvezda i FK Partizan na stadionu Rajko Mitić.

- Nalazila sam se u VIP 2 loži iznad zapadne tribine, a nekih desetak minuta pre početka utakmice otišla sam u prostoriju ispred VIP galerije kako bih uzela vodu - stoji na početku prijave koju je novinarka Srpskog telegrafa predala policiji.

Kako se dalje navodi u dokumentu koji je zaveden u MUP, nedugo zatim prišao joj je Tošić i obratio se uličarskim rečnikom.

- Pretećim glasom rekao je "Hoćeš li sad da ti lupim šamar", a kada sam mu odgovorila da ne želim da razgovaram sa njim, nakon čega sam krenula nazad ka loži, on je stao ispred mene i preprečio mi put - dodaje se u služnoj belešci.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Zorica Radulović

Međutim, Tošiću sve to nije bilo dovoljno, pa je nastavio sa prostačkim napadima i uvredama na račun naše novinarke.

- Preprečio mi je put vratima i zaurlao: "Nemoj da ti je*em mater, tri ekipe mogu sada da ti organizujem da te sačekaju posle utakmice, creva će ti se vući po Beogradu, nemoj sada da se ja pozabavim tobom". Nakon toga rekla sam mu da me ostavi na miru i da ću pozvati obezbeđenje - kaže se u dokumentu koji je zvanično zaveden u policiji.

Organima gonjenja Radulovićeva je otkrila i moguće motive za ovakvo, malo je reći, nedžentlmensko ponašanje fudbalera.

- Kada je izbila afera sa Jelenom Karleušom i Ognjenom Vranješom, a kako sam ja pisala o tome, pretpostavljam da je to jedan od razloga što mi je prišao i pretio. To je sve što imam da izjavim - zaključuje se u službenoj belešci.

Redakcija portala Republika pokušala je da kontaktira Duška Tošića kako bismo od njega dobili komentar ovim povodom, ali on se do objavljivanja ovog članka nije udostojio da nam odgovori na pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
OZN

26.05.2021 14:22

Ooooooo atak na veliku novinarku...ccc..

Odgovori 17 31
Suri

26.05.2021 14:57

Mali sitan seljober se uzneo, poneo i osilio a svojoj zenici pezi dok mu ona kljuca rogove po glavi,sa toliko rogova ovaj jadnicko ne moze da se ponasa kao gospodin no kao seljober.

Odgovori 41 12
Daella

26.05.2021 17:11

Podrška porodici Tošić

Odgovori 4 24
Vesna

26.05.2021 17:36

Gedza u grad gedzo iz grada. Sta ce jadan nista u zivotu i nezna sem da juri loptu i *e*e mater onima koji mu ne titraju mu*a.

Odgovori 31 5