HVALILA SE DA JE GOLIŠAVIM SLIKAMA KUPILA STAN OD 300.000 EVRA, A PORESKA JOJ UDARA NA VRATA! Krunić: Odavno je spremna za lečenje!

Autor:

Zabava

28.05.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Veštica ipak nije otkrila istinu?

 

Foto: youtube.com/printscreen
Anđela Veštica

Starleta Anđela Veštica nedavno je šokirala javnost kada je, tokom gostovanja u jednoj emisiji, priznala da je od profila na sajtu za odrasle zaradila 300.000 evra, i tim novcem kupila stan u Beogradu.

Ona je, između ostalog, otkrila da ju je udario šleper, da ju je dečko ostavio, ali i da na mesečnom nivou zarađuje oko 50.000 evra. Ove navode, međutim, demantovala je njena koleginica Jelena Krunić.

- Imamo istog advokata, kog Anđela nije čak ni platila. Njoj je Poreska kucala na vrata, a kako će se ona nositi sa tim, iskreno, ne zanima me. U emisiji Ognjena Amidžića izjavila je da je kupila stan, a nije- rekla je Jelena i nastavila:

 

 

- Znam da je možda dala trećinu novca, ali pošto joj je Poreska došla na vrata, molila je, kako sam čula, da joj se vrati novac od rate za stan kako bi platila porez, međutim, nije to bilo moguće pa je upala u probleme, tako da je to što je rekla u emisiji jedna ogromna laž.

Jelena je dodala i da Anđelu ne posmatra kao konkurenciju.

 

 

- Za razliku od nje, koja mene konstantno uhodi i raspituje se o meni kod novinara. Smatram da je devojka odavno spremna za lečenje i ovim putem je najlepše molim da me izuzme iz svog života i da se pogleda u ogledalo- istakla je Krunićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading