(FOTO) SRAMNA FOTOGRAFIJA SA KOŠUTNJAKA! Roditelji organizovali dečji rođendan, pa deci pokazali kako se "čuva" priroda!

Autor: Republika

Vesti

24.05.2021

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došli su u Košutnjak, proslavi rođendan, proveselili se i - sada ova fotografija kruži internetom na zgrađavanje svih onih svesnih i savesnih uz ključni komentar - sramota!

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Letnje vreme idealno je za provođenje vremena u prirodi. Košutnjak je možda idealno mesto za rođendanske proslave, ali imajmo u vidu da ta tako nešto zahteva malo truda na kraju. Počistiti za sobom, ne ostavljati smeće!

Sunčanu nedelju većina sugrađana provela je na otvorenom, a neki od njih ostavili su i obilje tragova za sobom. Kakva je scena zatečena u omiljenoj beogradskoj šumi, uverite se i sami na ovoj fotografiji koja kruži Tviterom.

Ima i onih koje je prizor zaprepastio, pa su ga i zabeležili. Iako piše da je reč o dečjem rođendanu, ako bolje pogledate, čini se da su ovde boravila "veća deca".

Kako god bilo, jedno je sigurno - ovakvo ponašanje je nedopustivo! Uživajte, ali neka i drugi uživaju kada vi odete.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading