BEOGRAD POBEĐUJE: OVO je dokaz da se prestonica USPEŠNO bori sa VIRUSOM!

Autor:

Vesti

21.05.2021

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji pacijenti napuštaju privremenu bolnicu u Štark areni, koja se na osnovu odluke Vlade od 14. maja zatvara, rekao je Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu Studija B.

RepublikaFoto: Tanjug
Goran Vesić

– Od poslednjih 49 pacijenata koji su ostali u privremenoj bolnici u Štark areni, njih 13 će biti prebačeno u kovid bolnicu u Batajnici, a ostali će biti pušteni kućama jer su izlečeni – rekao je Vesić i dodao da će posle toga privremena kovid bolnica u Areni biti zatvorena, kako je Vlada Srbije odlučila još 14. maja.

On je istakao da privremena kovid bolnica u Štark areni ima 510 postelja.

– Kroz Štark arenu prošlo je 4.970 pacijenta i 450 u prvoj turi. Nažalost, dogodila su se četiri smrtna slučaja. Zatvaranje privremene bolnice u Areni je dokaz da se Beograd uspešno bori sa virusom. Juče je u Beogradu bilo samo 97 novozaraženih. Vakcinisano je oko 48 odsto stanovništva, a revakcinisano skoro 40 odsto – rekao je Vesić i dodao da će Arena veoma brzo ponovo postati mesto na kome će se odigravati sportske utakmice i organizovati koncerti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading