(VIDEO) POLICIJO HAPSI, KAŽNJAVAJ DOK NEKOG NISU UBILI! Bahatost kakve nema: Driftovao nasred Trga republike u luksuznom mercedesu

Autor:

Vesti

22.04.2021

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan šokantan snimak divljačke vožnje u Beogradu pojavio se na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Instagram/richkids.serbia_
Foto: Ilustracija

Mesecima unazad svedoci smo brojnih nasilničkoh vožnji koje postaju sve učestalije u glavnom gradu Srbije.

Ovaj sumanuti trend među mladima, veoma često dovodi do situacije da vozači, sebe a pogotovo ostale učesnike u saobraćaju izlažu opasnosti. 

Te u nekoliko slučajeva bude i situacija kao i ona iz Niša gde su upravo zbog brze vožnje život izgubile tuđom bahatošću dve osobe, od kojih je jedno bilo dete staro svega (12) godina.

Na društvenoj mreži "instagram" postoji stranica koja broji nekoliko hiljada pratilaca a koja se zove "richkids.serbia". Na toj stranici objavljuju se slike i fotografije uglavnom bahate vožnje u luksuznim automobilima kroz prestonicu.

Poslednji koji je osvanuo je iz samog centra Beograda, na kome se vide dvojica mladića u luksuznom mercedesu kako driftuju nasred Trga republike, ne mareći na ostale učesnike u saobraćaju kao i pešake, dok se u pozadini čuje muzika i smeh vozača koji na kraju daje pun gas ka Domu omladine vozeći u suprotnom pravcu.

 

S obzirom na to, da je odnedavno Beograd pokriven kamerama koje prate rad saobraćajnica i pošto su akteri ovog skandaloznog snimka tagovani na klipu verujemo da će organi reda pronaći počinioce i adekvatno kazniti kako nikome više ne bi palo na pamet da ovako nešto uradi, jer upravo zbog ovakvih, život izgubi onaj koji ne treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading