(FOTO) IZGLEDA ŠAŠAVO, ALI GOSPODIN TVRDI DA DELUJE! Masku ovog Beograđanina niste do sada videli! EVO KAKO SE PRAVI!

Autor: Republika

Vesti

26.02.2021

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaštitne maske u poslednjih godinu dana postale su sastavi deo naših aksesoara, tako da smo, osim standardnih medicinskih, na licima ljudi viđali svakave, ručno pravljene modele.

Foto: printskrin/instagram

Međutim, jedan Srbin napravio je jedan i više nego originalni model i sa njim šeta po Beogradu i voza se gradskim prevozom, a "zaštita" na licu mu je baš takva da svima upada u oči.

Naime, kako se može videti na fotografijama objavljenim na Instagram profilu "Uživo iz prevoza", njemu model koji je sam napravio služi kao dodatna zaštita, jer ispod njega ima standardnu medicinsku masku.

On je, jednom prilikom objasnio i kako je "dodatnu zaštitu od korone" i napravio:

-  Kupio sam crevo (očigledno od usisivača p.a), isekao, kupio onu rabit žicu, stavio je unutra, obložio, izrezao oči, stavio celofan i to je to - ponosno je govorio ovaj čovek i naglasio da je nosi samo u gradskom prevozu u Beogradu gde su šanse da se zarazi i najveće.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vlado

26.02.2021 11:01

Sa ovom maskom samo smanjuje "socijalno distancu". To crevo sluzi da bi mogao direktno da dise vazduh iz necijih usta. Ovo je tipican primer vakcinasa.