(VIDEO) NAUČNIK SLIKOVITO OBJASNIO: Upotrebio rekvizite da prikaže kako maska "radi"! Zamislite da je ova loptica KORONA

Autor: Republika

Vesti

09.12.2020

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naučnik Bil Naje nedavno je podelio na svom Tik Tiku snimak na kom pokazuje na slikovit način objasnio zašto maske pomažu u suzbijanu širenja virusa i demantovao priče da one ne pomažu.

RepublikaFoto: Printscreen/TokTok/pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Postoji i percepcija da virus može da putuje kroz vlakna maske, poput ove crvene kuglice. Dakle, kad kapljica uđe u vlakna maske, ostaje zarobljena. To nije teško razumeti. Zbog toga imamo pravila o nošenju maske - priča Naje.

- Pravila i dalje postoje, čak i u slobodnim zemljama. Znate šta su pravila. Plaćate porez za čitav put, ali se vozite samo na jednoj strani. Inače - rekao je te pokazao šta se desi kada ljudi ne poštuju to pravilo.

 

https://www.tiktok.com/@billnye/video/6902187618339917061?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2F&referer_video_id=6902187618339917061

 

- Zato, molim vas, svi nosite maske. Hvala vam - zaključio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading