Vesić pred sednicu Kriznog štaba: Beograd mora normalno da radi i živi, ali zdravlje stanovništva je najvažniji interes!

Autor:

Vesti

07.10.2020

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić sastao se danas sa predstavnicima beogradske privrede.

RepublikaFoto: Tanjug
Goran Vesić

Nakon sastanka, Vesić se oglasio na Fejsbuk profilu, a njegovu objavu prenosimo u celosti:

- Upravo sam završio sastanak sa predstavnicima beogradske privrede. Razgovarali smo o radu kompanija koje posluju u sektoru usluga. To su kompanije koje su vlasnici tržnih centara, trgovinskih lanaca, hotela i ugostitelji. Ove kompanije zapošljavaju preko sto hiljada Beograđanki i Beograđana.

Potpuno razumemo složenost epidemiološke situacije u Beogradu kao i da je najvažniji interes da se očuva zdravlje stanovništva. Upoznao sam ih sa merama koje su ovih dana donosili Pariz, Frankfurt, Berlin, Madrid, Njujork i Moskva. Preneo sam im da je njihova obaveza, ne samo zokonska već društvena i moralna, da se u zatvorenim objektima koje kontrolišu privredni subjekti poštuju sve epidemiološke mere kako bi se zaštitilo zdravlje i zaposlenih, i kupaca.

Naš zajednički stav je da ŽIVOT NE SME DA STANE i da BEOGRAD mora da nastavi da živi i radi.
Moramo da naučimo da živimo sa epidemijom virusa Kovid - 19, ali i da radimo. Sa tim stavom odlazim danas na sednicu Kriznog štaba - piše zamenik gradonačelnika.

 

Управо сам завршио састанак са представницима београдске привреде. Разговарали смо о раду компанија које послују у... Posted by Горан Весић on Среда, 07. октобар 2020.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading