(FOTO) Vesić sa Bocan Harčenkom: Dani Moskve u okviru obeležavanja godišnjice oslobođenja Beograda

Autor: beograd.rs, Republika

Vesti

05.09.2020

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Na sastanku je razgovarano o organizaciji već tradicionalne manifestacije Dani Moskve u Beogradu.

Foto: beograd.rs
Sastanak povodom manifestacije Dani Moskve

– Imao sam čast i zadovoljstvo da primim ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji Aleksandra Bocan-Harčenka. Razgovarali smo o saradnji koju imaju glavni gradovi naših država, Beograd i Moskva. Dogovorili smo se da ranije planirana manifestacija Dani Moskve u Beogradu održi poslednje nedelje u oktobru u okviru obeležavanja 76 godina od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu -rekao je Vesić posle sastanka i dodao:

- Biće to prilika da vidimo naše moskovske prijatelje, kao i ruske umetnike koji će se predstaviti beogradskoj publici. Uprkos ograničenjima u organizaciji javnih manifestacija, koje nameće epidemija virusa kovid-19, uspećemo da organizujemo Dane Moskve u našem gradu poštujući sve propisane epidemiološke mere. Naredne godine mi ćemo se predstaviti našim ruskim prijateljima u okviru Dana Beograda u Moskvi.

Sastanku su prisustvovali pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović, zamenica predsednika Skupštine grada Andrea Radulović i gradski sekretar za kulturu Ivan Karl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading