Vozači naoružajte se strpljenjem: U sredu i četvrtak sanacija kolovoza na Mostarskoj petlji

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

31.08.2020

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sredu i četvrtak na delu puta od petlje "Hitna Pomoć" do petlje "Sava Centar", most Gazela, izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza autobuskog stajališta (kod "Mostarske petlje"), u krajnjoj desnoj i prvoj levoj saobraćajnoj traci, u oba smera, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U sredu, 2. septembra, od 09.00 do 16.00 časova radovi u smeru od Šida ka Beogradu, a u sutradan 3. septembra od 10.00 do 15.00 časova u smeru od Beograda ka Šidu.

Na deonici Praskovče - Deligrad, nakon obustave saobraćaja zbog radova na izradi habajućeg sloja u okviru urgentnog održavanja, nastavalja sa izvođenjem radova uz naizmenično propuštanje vozila do 14. septembra od 07.00 do 17.00 časova.


Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

 


Na državnom putu I A reda broj 4, deonica Bela Palanka - petlja Pirot zapad od danas je izmenjen režim saobraćaja u zoni tunela Sopot, gde je zatvorena desna tunelska cev (smer Niš-Pirot) a saobraćaj se odvija dvosmerno u levoj tunelskoj cevi (smer Pirot - Niš).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading