Evo kada će proraditi gradski prevoz u Beogradu i na koji način će funkcionisati

Autor: Republika

Vesti

25.04.2020

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević izjavio je da se normalizacija linija javnog gradskog prevoza u Beogradu očekuje posle 4. maja i da će prevoz funkcionisati u skladu sa uputstvima Gradskog zavoda za javno zdravlje.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Foto: Ilustracija

Nikodijević je za RTS istakao da predstavnici Gradskog zavoda za javno zdravlje učestvuju na sednicama Gradskog štaba za vanredne situacije.

- Moramo da zaštitimo korisnike prevoza, ali i zaposlene u gradskom saobraćajnom preduzeću pa će u budućnosti postojati pravila koja do sada nisu, kao i izvesni protokoli kojih ćemo morati da se pridržavamo - naveo je Nikodijević, preneo je Beoinfo.

On je precizirao da će korisnici javnog gradskog prevoza i u narednom periodu morati da koriste zaštitnu opremu.

- Prema instrukcijama Gradskog zavoda za javno zdravlje biće potrebne maske i rukavice, kao i da poštujemo distancu među putnicima. Takođe biće definisan ulaz i izlaz putnika, ali i onemogućen prilaz vozačima u cilju njihove zaštite - istakao je Nikodijević.

Predsednik gradske Skupštine je zaključio da će u narednom periodu važiti ista pravila na koridorskim linijama i dodao da bi putnici kod sebe trebalo da imaju personalizovanu mesečnu kartu za prevoz, kao i radni nalog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading