(FOTO) NEODGOVORNO! I danas bilo šetača u Beogradu, uprkos upozorenjima da ostanu kod kuće

Autor: Tanjug

Vesti

06.04.2020

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na beogradskim ulicama i u parkovima i danas je bilo dosta onih koji šetaju, uprkos svakodnevnim upozorenjima stručnjaka da ostanu kod kuće, izuzev onih koji rade i u skučaju nabavki namirnica.

RepublikaFoto: Tanjug/A. VUKELIĆ
He haju za preporuke: Građani u Knez Mihailovoj

Za sve ostale, preporuka je i izvan policijskog časa, kada je apsolutno svima zabranjeno kretanje, da ostanu kod kuće, a na snazi je i zabrana okupljanja više od dve osobe u javnom prostoru, kako bi se izbeglo širenje korona virusa.

Deo Beograđana je ipak danas izašao da prošeta, pojedinačno ili sa nekim, porodično sa decom ili sa kućnim ljubimcima.

RepublikaFoto: Tanjug/A. VUKELIĆ


Dosta njih je šetalo Knez Mihailovom ulicom, a na Trgu Republike je bilo i dece koja se voze biciklama, trotinetima i rolerima.

Iako "policijski čas" traje od 17 do pet časova ujutru, stručnjaci stalno apeluju na građane da se uzdrže i ostanu kući i u periodu bez apsolutne zabrane kretanja, kako ne bi ugrozili svoje zdravlje, ali i doveli u pitanje živote svojih najbližih i svih drugih ljudi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading