"Tajsonka" otkrila detalje incidenta: Vikali su na mog bolesnog maloletnog sina

Autor:

Vesti

18.01.2020

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sadija Durmisi, žena koja je dobila nadimak "Tajsonka", rekla je danas da je do incidenta na vidikovačkoj pijaci došlo zato što je pored nje bio bolestan maloletni sin na koga je komunalna policajka vikala.

RepublikaFoto: twitter.com/Vladimir savic PZBS
Tuča na vidikovačkoj pijaci

Gostujući na televiziji Hepi, Durmisi je detaljno opisala incident sa komunalnom milicajkom Alisom Mehmetović.

- Meni je stvarno teško da govorim o tome, ali sve ću da izdržim. U 10 minuta kako sam postavila robu, čim smo ih videli iz daleka automatski smo krenuli da se pakujemo. Samo je ostao moj sin da spakuje neke igračke i robu. Sin ima povrde na mozgu i on ne sme da trpi nikakvu vrstu stresa - rekla je Sadija.

Ona je dodala i da je do incidenta došlo pre nego što su ljudi krenuli da snimaju sukob. Navela je da se milicajka Mehmetović, najpre okliznula na jednom brdašcu tu u parkiću i da je pala. Nakon što je ustala, po rečima Sadije, ona je odmah krenula ka njoj i počela da viče na nju i njeno dete.

Na pitanje da li je Sadija odbila da se legitimiše na zahtev komunalne milicajke, Durmisi je navela da joj niko nije ni tražio ličnu kartu.

-  Nisu mi ni tražili ličnu kartu, samo su hteli da mi uzmu robu - rekla je Sadija dodajući da joj je se ovako nešto prvi put događa.

U toku emesije uključila se i koleginica milicijake Alise Mehmetović koja je rekla da joj je vrlo interesantan detalj da maloletno bolesno dete ide sa Sadijom, kao i da je ona poznata po tome što stalno pravi probleme.

RepublikaFoto: facebbok.com/Sadija Durmisi
Sadija Durmisi

- Ona je ta koja se uvek dere i pravi probleme... I koja se vadi na maloletno bolesno dete koje ide sa njom, iako ona svesno čini prekršaj - rekla je komunalna milicijaka i upitala Sadiju zašto ona vodi maloletno dete sa sobom kada ide da čini prekršajno delo.

Durmisi je na to kratko odgovorila da njeno dete ima povrede na mozgu i da ne može da trpi stres i da se neko dere na njega. Dodala je i da nakon inidenta nije želela da pobegne, već da se skloni u stranu.

- Nisam otrčala da pobegnem. Uplašila sam se da će sada svi da me biju, pa sam se sklonila u stranu da me ne biju pred detetom - dodala je Durmisi plačnim glasom.

Advokat Lazar Glišović, koji je takođe gostovao u emisiji, rekao je da se Sadija tereti za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, i da je u zavisnosti od telesnih povreda, moguće da dobije i kaznu zatvora od 12 godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading