Oglasila se i pijaca: Evo zašto nisu reagovali na tuču između "tajsonke" i komunalne policajke

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

14.01.2020

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom teškog incidenta koji se u nedelju dogodio na Vidikovcu, kada je jedna od prodavačica nokautirala komunalnu milicajku, oglasile su se i JP "Gradske pijace".

RepublikaFoto: twitter.com/Vladimir savic PZBS
Snimak tuče širi se društvenim mrežama

- Naše preduzeće nije reagovalo kada je ulična prodavačica napala komunalnu milicajku jer se to nije dogodilo na Vidikovačkoj pijaci, već na prostoru van pijačnog kompleksa, tačnije 500 metara od ulaza u pijacu, gde nemamo ingerencije da reagujemo - rekli su iz "Gradskih pijaca".

Ovo javno preduzeće podseća da u svom sastavu imaju 30 pijaca, koje, kako navode, "odlikuje prvenstveno raznovrsna i visoko kvalitetna ponuda svežih poljoprivrednih proizvoda, a strategija im je usmerena na unapređenje i modernizaciju pijačnih usluga".

 

 

- Kako bi prodavci i posetioci uživali na svakoj beogradskoj pijaci, JKP "Gradske pijace" vredno radi na podizanju standarda i nivou usluga čuvajući njihovu autentičnost istovremeno se prilagodjavajući potrebama vremena u kome živimo - dodali su iz ovog gradskog preduzeća.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading