Evo zašto avioni nadleću Beograd već dva dana

Autor:

Vesti

12.09.2019

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već dva dana avioni Vojske Srbije nadleću Beograd što je zbunilo građane, a neke i uplašilo. Razloga za brigu i strah nema, a u pitanju je uvežbavanje programa za svečanost koja će biti održana u subotu 14. septembra u 11 sati na platou ispred Doma narodne skupštine. U pitanju je promocija najmlađih oficira Vojske Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Avioni nad Beogradom nadleću već dva dana, nikom nije jasno šta se dešava

- Svečanost se tradicionalno svake godine održava ispred Skupštine Srbije, i uvek izaziva veliko interesovanje građana. Radi uvežbavanja protokola svečane promocije najmladih oficira Vojske Srbije, vazduhoplovi Vojske Srbije nadletaće područje Beograda od 11. do 14. septembra - saopštili su iz Ministarstva odbrane.

- Ljudi nemaju razlog za strah, to su naši avioni. Vežbaju svi koji će učestvovati u subotu na svečanosti. Pored aviona biće i helikoptera, pa se nemojte iznenadi kada i oni budu nadletali Beograd - rekao je za Srpski telegraf major Milan Gujović, portparol Vojske Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading