Grad preuzeo upravu nad centrom "Milan Gale Muškatirović"

Autor: Tanjug

Vesti

03.08.2019

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Beograd danas je preuzelo upravljanje nad bazenom i celokupnom gradskom imovinom s kojom je, kako je saopšteno, "na nedomaćinski način do sada raspolagalo opštinsko javno preduzeće SRPC "Milan Gale Muškatirović".

RepublikaFoto: youtube.com/light2tube

Dugovi tog opštinskog preduzeća iznose preko milion evra, što je dovelo u pitanje rad centra, saopšteno je iz Gradskog privrednog društva "25. maj - Milan Gale Muškatirović”, koje je preuzelo upravu nad tim sportskim centrom na Dorćolu i ističe da će na ovaj način gradska imovina biti zaštićena i stvoreni uslovi za nova ulaganja i modernizaciju bazena i sportskog objekta. 

Kako prenosi Beoinfo, građani Starog grada kao i ostali Beograđani bazen će moći da koriste nesmetano na osnovu svih odluka koje su sada na snazi, što znači da važe sve izdate propusnice i kartice. 

Foto: youtube.com/light2tube

Prva odluka gradskog preduzeća "25. maj - Milan Gale Muškatirović" jeste da se dnevna cena korišćenja bazena spusti sa 250 na 200 dinara, kao i da se plate zaposlenima u ovom sportskom centru povećaju u proseku za oko 20 odsto. 

Popisne komisije, na osnovu odluke Grada Beograda, počele su popis zatečene imovine u sportskom centru, dodaje se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading