(FOTO) Proslavljen 9. rođendan Avalskog tornja

Autor: Republika

Vesti

22.04.2019

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preko 5 hiljada posetilaca prisustvovalo je manifestaciji povodom rođendana Avalskog tornja. Oni su uz zabavu za sve generacije, ali i lepo vreme proveli nezaboravni dan u prirodi.

RepublikaFoto: promofoto
Proslava rođendana Avalskog tornja

Proslavi rođendana pored velikog broja građana, prisustvovale su ličnosti poznate javnosti, ali i poznati influenseri koji su okupljene iznenadili i ohrabrili sportske avanturiste da se spuste konopcima niz Avalski toranj, i to sa 110 metara njegove visine, sa čijeg se vrha pruža lep pogled na veliki deo Šumadije.

JP Emisiona tehnika i veze, u čijoj je nadležnosti rad Avalskog tornja, priredilo je za brojne goste i zvanice bogat zabavni i kulturni program, koji je pored ostalih iznenađenja, bio deo velikog rođendanskog slavlja.

Atmosferu je zagrejao nastup dečijeg hora koji su izvodili najpopularnije rok i pop pesme. 

Najviše pohvala dobila je i trinaestogodišnja Dijana Dragosavljević koja je otpevala neke od najpoznatijih etno pesama, kao i KUD Izvor koji je upotpunio rođendansku atmosferu među posetiocima.

Najmlađe posetioce je pored facepainting-a, zabavljao plesni šou dečije hip hop grupe, ali i kreativan rad u okviru Lego radionice koja se održavala u prostorijama Muzeja emisione tehnike.

Uz gastronomski užitak u raznim đakonijama koje su pripremile gošće iz Turističke organizacije Ražnja, posetioci su imali priliku da vide i borbu vitezova iz Smedereva, gde se samo nedelju dana kasnije održava Svetsko prvenstvo u nacionalnim istorijskim srednjevekovnim borbama, a ljubitelji mode uživali su u reviji u poslepodnevnim satima.

Prenosimo vam atmosferu sa proslave:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading