I Luna znala za taktiku: Kija i Sloba su se dogovorila da me sje*u, sad su se pomirili i zarađuju!

Autor:

Zadruga

24.10.2018

15:08

U nervnom rastrojstvu, Luna Đogani je sinoć ponovo govorila o Slobi Radanoviću i tom prilikom ispričala svoju verziju događaja koji su započeli u prethodnoj sezoni "Zadruge".

I Luna znala za taktiku: Kija i Sloba su se dogovorila da me sje*u, sad su se pomirili i zarađuju!

printscreen/TVPink

Komentari (8)

Loading
cica

24.10.2018 17:53

Ovu devojku bih toliko volela da upoznam i kazem joj da je ona kao covek, mnogo vrednija i bolja od tog bivseg bracnog para. Da ona licno ima posebnu lepotu, sposobnost za igru, ples i glumu i potencijal da i ona uspe sama, svojim trudim. Uostalomi ona je druga u tom sou takmicnju! Napred i digni glavu Luna!

Odgovori 27 69
Milo Raziji

24.10.2018 20:55

@cica - Pa Anabelci, ako je dosad nisi upoznala, onda se ne trudu ubuduce!

Odgovori 42 11
Dejan

24.10.2018 19:33

Luna im rasturila brak. Sada plače kao da je njen brak rasturen. Luna je ubica njihovog braka. Švalerka nije žrtva.

Odgovori 61 17
Jana

24.10.2018 19:35

Ovo pišem kao neutralna strana.Ne gledam rijaliti,ali iz onoga što sam pročitala mogu da kažem svoje mišljenje.Napominjem da neću vređati nikoga.Ova devojka je pretprela linč od strane naroda,ok bila je sa oženjenim javno ,ali niko ni njega nije terao da bude s njom iako je imao suprugu.Mislim da ipak treba malo da se spusti lopta,jer i ona je čovek,pogrešila je,ali ne treba sad da se kamenuje.Nisam na strani prevare,ali opet žalosno je što prolazi kroz sve to,a ima 22 godine.Ja joj jedino skidam kapu za to što je izdržala medijski pritisak i gnev naroda podignute glave.Slobi i Kiji je kazna to što su izgubili sebe i svoju sreću u potrazi za slavom i novcem.Luna je eto dobila svoju kaznu,ali možda će biti pametnija pa će prestati da pati.

Odgovori 23 54
Nickname

25.10.2018 14:00

@Jana - Pa, nije izdrzala - na lekovima je! Iako krivi Slobu zbog toga sto ne moze da zivi bez terapije, krivci su geni i lose usmerenje od roditelja!

Odgovori 17 0
sara

26.10.2018 10:13

@Jana - Jana, pre svega ne znam kakve veze ima Slobodan u ovim komentarima, mi pričamo o njoj, o njenim greškama. Drugo, niko ne bi više napisao ni jednu rečenicu o njenom statusu ljubavnice da ona sama svakodneno, ali svakodnevno ne forsira tu priču, ne pljuje po Kiji i Slobodanu, ne plače za njim i krivi njega što je više ne voli. Pogrešila, OK, idemo dalje, pokaži ljudima da si napravila jednu grešku, da ti je žao zbog toga i da imaš puno kvaliteta, jer verujem da ima. Umesto toga, šta ona radi, kanali se sve dublje, zamenjuje uloge povredjenog i onog ko je povredio, miriše bratu šake da vidi da li je imao seks s devojkom, ne daje nam ni mogućnost, a ni prostora da vidimo njenu lepu stranu, kulturnu stranu i nada sve, moralnu stranu da se izvini i zaboravi prošlost. Naravno, jasno je da ima veliki propust u vaspitanju, ali više nije mala. Pozdrav.

Odgovori 12 0
Dolores

24.10.2018 19:44

E bidna ona, sama je sebi kriva za sve. Tribala je obuzdat svoj blud i nemoral i onda bi bilo sve drugačije.

Odgovori 51 13
Bubamara

31.10.2018 16:51

Ljudi cemu tolika mrznja ? Dovoljna je sama sebi kroz sta prolazi kao da je najveci zlocinac Toliko ima kriminalac koji su cijeneni postovani od strane naroda a imaju dosta veca dijela na dusi Ne odobravam sta je uradila al po meni je veca zrtva od Kristine koja je unovcila svoju prevaru ❣