Sektaška posla: Tom Kruz dobio tonu zabrana!

Autor: blic.rs/ republika.rs

Zabava

08.10.2018

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati holivudski glumac Tom Kruz godinama nije video svoju ćerku Suri Kruz (12), koju je dobio u braku sa glumicom Kejt Holms (39). Nakon razvoda od nje, koja je dobila starateljstvo nad ćerkom, Tom je dobio pravo da viđa dete 10 dana mesečno, ali on to jednostavno ne koristi. Mediji spekulišu da je Tom Kruza u kandže sajntologije uvukla supruga, glumica Mimi Rodžers.

Foto: instagram.com/tomcruiseofficial_
Tom Kruz

Tom Kruz je 1987. godine oženio glumicu Mimi Rodžers, koja je bila 6 godina starija od njega. Njih dvoje su se u tajnosti venčali, a na ceremoniji prisustvovala je glumčeva majka i kum Emilio Estavez.

Svedoci kažu da ga je Mimi odmah "uzela pod svoje". Uvela ga je u svet sajentologije i naučila ga kako da se ponaša na crvenom tepihu i u skupim restoranima.

Nisu imali dece, a Mimi je u nekom od kasnijih intervjua izjavila kako je Tom razmišljao da postane monah jer je "neplodan". Svoju izjavu pripisala je bezazlenoj šali.

U prva dva braka, sa Mimi Rodžers i Nikol Kidman, Tom Kruz nije uspeo da ostvari potomstvo pa su Holivudom kružile glasine da je glumac neplodan.

Ćerka Suri rođena je 18. aprila 2006, da bi se par iste godine, 18. novembra venčano na sajentološkoj ceremoniji u dvorcu Odeskalki u Italiji.

Kejti se u predbračnom ugovoru obavezala da holivudskom glumcu rodi dete, a za svaku godinu braka sa njim sledovalo joj je tri miliona dolara.

Verovatno je da tada, dok je izgovarala sudbonosno "Da" nije ni slutila kakav je pakao čeka.

Jedno od pravila koje je morala poštovati je "porođaj u tišini". Sajentolozi veruju da je za dete najbolje da dođe na svet u mirnoj atmosferi punoj ljubavi, a to uključuje i tzv. tihi porođaj. Nko od osoblja koje je u sobi za vreme porođaja ne sme govoriti niti biti uzbuđen, a majku se takođe podstiče da ne viče dok rađa, nego da ćuti. 

RepublikaFoto: pixabay.com

Neki izvori tvrde da je odnos sajentološke crkve prema deci bio uzrok razvoda Kejti i Kruza. Naime, kako je izjavila glumica Lea Remini (47) koja je izašla iz sajentologije, prema deci se u zajednici odnose kao da su odrasli, nema nikakve razlike.

Kejti je navodno poludela kada je Tom tražio da njihova ćerka Suri (11) ode na krstarenje članova crkve koje zovu Sea Org. Na tim se krstarenjima navodno provodi zlostavljanje i maltretiranje članova crkve koje je svojevrsna inicijacija. Po cele dane rade najteže fizičke poslove, a ako se žale na uslove budu fizički kažnjeni pa im se drugi rugaju i izbegavaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading