NJU JE LJUBIŠA SAMARDŽIĆ ODABRAO: Glumila je Natašu, a onda je napustila Srbiju!

Autor:

Zabava

08.04.2018

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uloga koja ju je učinila poznatom, bila joj je i jedina i Tijana Kondić (34) nakon role u filmu "Nataša" Ljubiše Samardžića odlučila je da napusti Srbiju.

Tijanu je još kao srednjoškolku angažovao Samardžić za ulogu u filmu koji je snimljen 2001. godine i u kom je ekranizovan život buntovne devojčice čiji otac, po zanimanju policajac, gubi život pod nerazjašnjenim oklnostima, a ona odlučuje da sazna ko stoji iza toga.

Tijana, koja je tada sarađivala sa Anicom Dobrom, Nikolom Đuričkom i Draganom Bjelogrlićem više se nikadanije pojavila na filmu, a život je nastavila u Izraelu.

Ona je promenila zanimanja i sada se bavi pisanjem, a nedavno je objavila i knjigu. Tijana je otkrila kako je došlo do saradnje sa Ljubišom:

- Roditleji nisu verovali da će se to desiti. Znali su da idem na probe, tata me je vozio. Mislili su da se ja tamo nešto zabavljam, ali nikada nisu verovali da će to biti ozbiljna priča i da će mi ponuditi ugovor, što se i desilo posle dva meseca probnih snimanja. Tada su i moji roditelji shvatili da je to stvarno. Sećam se da smo “Natašu” snimali ceo novembar i decembar. Dva meseca nisam išla u školu - izjavila je za Alo glumica i spisateljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading