Nakon smrti brata, Kim poručila Sari: NE TREBA MI TVOJA PODRŠKA

Autor:

Zabava

10.02.2018

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok su u seriji "Seks i Grad" najbolje drugarice, Samanta i Keri u privatnom životu to nikako nisu. Glavna protagonstkinja serije, Sara Džesika Parker nedavno je izjavila da joj je Kim Katral rečenicom da nisu drugarice "slomila srce", sada je dobila novu poruku.

Naime, čuvenoj Samanti, odnosno glumici Kim Katral preminuo je brat, a Sara joj je poslala poruku u kojoj izjavljuje saučešće. Ovo se Katralovoj nikako nije dopalo, pa je koleginici preko društvene mreže instagram poslala poruku:

- Ne treba mi tvoja ljubav i podrška u ovom tragičnom momentu, Saro!

Međutim, u opisu fotografije, Kim je dala još jedno obrazloženje, mnogo drastičnije:

- Majka me je danas pitala: "Kada će nas Sara Džesika Parker, taj licemer, ostaviti na miru?" Tvoje kontinuirano guranje je za nas veoma bolan podsetnik koliko si bila zlobna tada i sada. Daj da ti razjasnim stvari (ako do sada već nisam): Ti nisi moja porodica, nisi mi prijatelj. Zato ti pišem poslednji put da prestaneš da eksploatišeš našu tragediju da pokažeš kako si "dobra osoba"- otkrila je Katralova koja je očigledno od Parkerove doživela bolna iskustva.

RepublikaFoto: youtube.com
Seks i Grad

Čitava priča o neslaganju dve koleginice počela je kada je Kim odbila da snimi treći deo filma "Seks i Grad" i izjavila da Sara i ona nisu prijateljice, nakon čega se nadovezala Parkerova.

Da li će čuvena Keri Bredšo ovoga puta imati komentar, pokazaće vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading