(FOTO) HUREM RODILA DEVOJČICU: Turska glumica PONOSNO pokazala naslednicu, ali JEDNA stvar ostaje MISTERIJA!

Autor: Story, Republika

Zabava

12.01.2021

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je Hurem rodila devojčicu preneli su svi turski mediji. Slavna glumica se porodila i srećnu vest objavila na svom "Instagram" profilu.

RepublikaFoto: instagram.com/meryemuzerlimeryem
Merjem Uzerli

Turska glumica Merjem Uzerli koja se proslavila ulogom Hurem u seriji “Sulejman veličanstveni” postala je majka drugi put.

Srećnu vest ona je objavila na svom "Instagram" profilu.

– Juče 8. januara 2021. godine, najdraža moja. Tata i ja smo presrećni što si došla u našu porodicu. Blogosloveni smo i srećni što si nam se pridružila. Budi uvek beskrajno zaštićena – napisala je na “Instagramu” glumica.

Hurem rodila devojčicu, ali nije želela da otkrije ko je otac njene ćerke

Merjem već ima ćerkicu Laru, koju je rodila 2014. godine dok je bila u ljubavi sa Kanom Atešom, a oca svoje druge ćerke nije želela da prikazuje javnosti.

 - Lara je dugo želela brata ili sestru, presrećna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti. A i ja sam srećna jer zansnivam sopstvenu porodicu - rekla je Merjem u intervjuu u kom je i otkrila da je trudna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading