Poznati glumci PRELEŽALI KORONU! Luka Raco i Olja Lević otkrili kako su saznali da su POZITIVNI!

Autor: Telegraf.rs, Republika

Zabava

05.10.2020

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Moram da kažem da smo oboje radili test i da imamo antitela, što znači da smo imali koronu", rekao je glumac.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva

Luka Raco i Olja Lević 

Zvezde serije "Igra sudbine", glumci Luka Raco i Olja Lević, otkrili su da su imali korona virus gostujući u Jutarnjem programu na TV Prva.

Luka se pred put u Crnu Goru testirao na kovid 19, a kako nije imao nikakve simptome, sasvim slučajno je zbog obaveznog testa na koronu pri ulasku u Crnu Goru saznao da je pozitivan.

RepublikaFoto: instagram.com/luka_raco
Luka Raco

- Moram da kažem da smo oboje radili test i da imamo antitela, što znači da smo imali koronu. Na sreću, ja nisam imao nikakve simptome, ali pred put u Crnu Goru sam radio test i tako sam saznao. Nadam se da sam barem u narednom periodu miran što se kovida tiče, ali, naravno, vodićemo računa i dalje - rekao je Luka. 

Olja je početkom jula imala koronu, a za razliku od kolege, imala je blage simptome. Zbog korone lepa glumica nije dolazila na snimanje.

RepublikaFoto: instagram.com/oljalevic
Olja Lević

Podsetimo, Luka i Olja su osvojili publiku kao ljubavni par u hit seriji "Igra sudbine" koja beleži veliku gledanost i simpatije gledalaca.

 

 

 

Kada se u prvoj epizodi pojavila lepa Olja, mnogi je nisu prepoznali i shvatili da se zapravo radi o devojci koja je pre nekoliko godina igrala u seriji "Selo gori, a baba se česlja".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading