Detetu pukla lobanja: Supruga poznatog glumca isputila sina na pod!

Autor:

Zabava

19.04.2019

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva nezgoda dogodila se supruzi poznatog glumca Džejsona Bigza poznatog po filmu "Američka pita", Dženi Molen, koja je ispustila njihovog sina na pod i tom prilikom mu je pukla lobanja.

Foto: instagram.com/jennymollen
Ispalo joj dete... Dženi i Džejson

Dženi, spisateljica i glumica, je sama na svom profilu na instagramu priznala da je ispustila njihovog sina Sida, koji je potom završio na intenzivnoj nezi. 

- Prošle subote uveče ispustila sam sina na pod na glavu, zbog čega je razbio lobanju i završio na intenzivnoj nezi - poručila je ona uz fotografiju sa sinom i dodala:

- Zauvek sam zahvalna bolnici na njihovoj pomoći. Hvala svim medicinskim sestrama, neurolozima, pedijatrima, osoblju bolničkog kafića i hrabrim ženama koje održavaju bolnička kupatila. Nisam  sigurna kako se ova objava pretvorila u govor prihvatanja Oskara ... Ali, Džejson, hvala Bogu za tebe! Hvala, hvala, hvala. Bio je to traumatična nedelja, ali Sid je sada kući te se polako i lepo oporavlja. Takođe jede puno čokolade umočene u sladoled. Moje srce ide svim roditeljima koji imaju ili će se ikada naći u takvoj situaciji. Nisi sam...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is how narcissists have sex

A post shared by Jenny Mollen (@jennymollen) on Mar 13, 2019 at 6:30am PDT

Ipak, kako je došlo do ove nezgode nije htela da otkriva. Međutim, nekoliko meseci pre toga pas je ugrizao njihovog tada jednogodišnjeg sina Lazloa, a Dženi je tada ispričala da je imala slom živaca. Dečak je tada na svu sreću prošao bez težih povreda. Podsetimo, Džejson i Dženi venčali su se 2008. godine i imaju dva sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading