Učestvovala u Velikom bratu, a sada oplela po produkciji: Namerno su me predstavili u lošem svetlu, uništili su mi posao!

Autor: MojNoviSad

Zabava

12.02.2020

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Provči koja je pre 14 godina u "Velikom bratu" nosila titulu najomraženije stanarke ove rijaliti kuće danas je majka i vlasnica jedne novosadske picerije, a evo kako se upustila u rijaliti avanturu i kako je to uticalo na njen kasniji život i razvoj.

Foto: youtube.com/printscreen
Jelena Provči

Četrnaest godina od "Velikog brata", ona je sada sumirala sve i dala svoje mišljenje o svom učešću u rijalitiju.

Šta te je navelo da uđeš u rijaliti program?

Najzanimljivija priča u vezi sa mojim ulaskom u rijaliti 'Veliki brat' jeste što se nisam ni prijavila, već se dogodila situacija da su se moja najbolja drugarica i tadašnji momak prijavili i ja sam išla na kasting sa njima ne bih li im dala podršku. Bio je 26. decembar i jako hladan dan – smrzavali smo se. Tada nas je moj dečko sproveo preko reda kako ne bismo čekali duže i uveli su nas u prostorije u kojima se održavao kasting gde mi je prišla devojka koja je bila zadužena za numeraciju i nalepila broj i rekla mi da pođem sa njom. Govorila sam joj da ja nisam prijavljena, ali nije vredelo. Tako sam ušla u kandidaturu, a onda i u uži izbor nakon čega sam kao trinaesti kandidat plasirana u program.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Provči (@jelenaprovci) on Nov 30, 2019 at 1:17pm PST

 

Šta se promenilo od tada do sadašnjih rijaliti programa koji su postali potpuno neuporediva krajnost?

Mnogo toga. Mi smo u prvoj sezoni bili u potpunosti nesvesni kamera. Nismo znali šta se dešava oko nas, ni kada se emitujemo i samim tim smo bili jako prirodni i nismo obraćali pažnju na to da li se snimamo i jesmo li uopšte u kadru. Bila sam svesna kamere samo onda kada bi se začulo zujanje, odnosno pomeranje, i bila sam ista kao i u privatnom životu. Nije bilo nikakvih strategija, planiranja u poređenju sa današnjim rijaliti programima u kojima je sve iscenirano i planski odrađeno što nema nikakve veze sa nekadašnjom pričom, ali prošlo je trinaest godina i za to vreme se emitovalo bar jedno dvadesetak rijalitija, pa je samim tim priča totalno drugačija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Provči (@jelenaprovci) on Jul 12, 2019 at 4:01pm PDT

 

Da li je izlazak iz "Velikog brata" kasnije poslužio kao stimulans za neke nove poslovne početke?

Nije... Nažalost, sve to je usporilo moje poslovanje jer sam bila predstavljena u lošem svetlu uz pomoć montaže, sečenih rečenica, izvlačenja iz konteksta i to nije bila odskočna daska za posao. Nije mi donelo apsolutno nikakvu korist.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading