Ekskluzivna ispovest Ane Sević za Srpski telegraf: Ovo je istina o Darku i meni!

Autor: Nikolina Marić

Zabava

07.11.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Sević je u ekskluzivnoj ispovesti za Srpski telegraf odlučila da progovori o svemu što je preživela nakon što njen bivši suprug pevač Darko Lazić umalo nije poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 23. oktobra u blizini porodične kuće u Brestaču.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, ST/N. MANDIĆ
Ana Sević o Darku Laziću!

Dok Darko leži u bolničkoj postelji, Ana otkriva da je u njegovoj najtežoj borbi svu energiju usmerila ka njemu i ne krije da je prethodni period bio jedan od najtežih razdoblja u njenom životu.

Darko mi godinu dana nije dao razvod, nikada ne dođe na dogovoren sastanak sa advokatom

- Kum mi je javio da je Darko imao udes... - kaže Ana na početku razgovora i opisuje situaciju koja je na nju ostavila traume za ceo život.

- Nisam mogla da verujem šta mi priča, mislila sam da sanjam. Bila sam šokirana, pogubljena i nisam bila svesna ozbiljnosti situacije dok nisam stigla u bolnicu. Pre toga sam odvela Lorenu u obdanište i odjurila u KBC Zemun, a tada sam shvatila da se Darko bukvalno bori za život i onda kreće agonija. On je otac mog deteta i uvek ću biti tu za njega. Šta god da mu zatreba, ja ću mu pomoći. Najviše na svetu želim da se oporavi, nastavi svoj život i bude tu za našu ćerku Lorenu.

RepublikaFoto: Republika
Darkova majka Branka, otac Milan i verenica Marina

O roditeljima

Budući da se u javnosti spekulisalo da je Ana nakon Darkovog udesa u lošim odnosima sa Lazićevom porodicom, ocem Milanom, majkom Brankom i bratom Draganom, pevačica kaže da su u pitanju obične izmišljotine.

- Nije tačno da me je Darkov otac Milan isterao iz bolnice. Sve što se u vezi toga pojavilo u javnosti je izmišljeno. Ne želim da verujem da su Darkovi roditelji rekli bilo šta loše o meni. Uvek sam s njima bila u dobrim odnosima i nadam se da će tako i da se nastavi u budućnosti.

Lorena ne zna da se nesreća dogodila i nikada neće ni saznati

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Lazić

Afera "krv"

Iako su mnogi optužili Anu da nije bilo potrebno da putem društvenim mreža tvrdi da Darku nije treba krv, pevačica kaže da je samo saopštila javnosti ono što je čula u bolnici od lekara.

- Bila sam kod Darka u šok-sobi kada su doktori rekli da imaju dovoljno jedinica krvi. Rekli su mi da će kontaktirati sa mnom ako bude potrebna dodatna krv. Odmah sam im rekla da sam ja nulta pozitivna grupa i da mogu da me pozovu za bilo šta 24 sata dnevno. Takođe, Darkova majka je rekla da su svi spremni da daju krv, odnosno ona, otac i brat. Apsolutno nijednog trenutka niko od lekara nije izgovorio da je potrebna krv. Ja bih prva apelovala na društvenim mrežama da je krv bila potrebna i Darku i bilo kome drugom. Da su mi lekari rekli da je potrebna krv za druge pacijente, ja bih prva sve objavila, ali nije bilo tako. Bubnjar Seke Aleksić Gordan Mladenović, koji me je optužio da sabotiram davanje krvi za Darka, ubrzo me je pozvao i izvinio se jer nije mislio tako kako je predstavljeno u medijima.

RepublikaFoto: instagram,.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

O drogama

Kako je Srpski telegraf prvi pisao, Darko Lazić već devet godina koristi narkotike i redovno pije alkohol, a lekari iz KBC Zemun, gde se pevač trenutno nalazi, potvrdili su da im je on priznao da uzima opijate, zbog čega se nalazi u apstinencijalnoj krizi. Pevač nikada nije želeo da komentariše ove informacije, a nakon što je se u javnosti pojavio video na kome šmrče beli prah, Darko je izjavio da to nije ništa čudno za današnje vreme. Ipak, Ana Sević nije želela ni da potvrdi, ali ni da demantuje ove priče.

- To nije moje da komentarišem, nemojte u vezi toga ništa da me pitate - rekla je pevačica.

RepublikaFoto: printscreen/.instagram.com/gagicmarina
Darko Lazić sa verenicom Marinom Gagić

O Darkovoj verenici Marini

Budući da se u javnosti pričalo da je, pored Darkove porodice, Ana u lošim odnosima i sa njegovom verenicom Marinom Gagić, pevačica je za Srpski telegraf objasnila kakva je situacija između njih dve.

- Marinu sam prvi put upoznala u bolnici, dok smo zajedno čekale vesti o Darku. Odmah sam primetila koliko joj je stalo do njega, što je za svaku pohvalu. Zaista, od srca želim sve najlepše i Darku i njoj - kaže Ana.

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Ana i Darko sa ćerkicom Lorenom

O Loreni

Darko Lazić je više puta isticao da svaki slobodan trenutak koristi kako bi proveo vreme sa svojom naslednicom Lorenom. Nakon udesa on je više puta svoje najbliže pitao za ćerku, a Ana otkriva da će se truditi da Lorena nikada ne sazna da joj je otac doživeo stravičan udes.

- Lorena ne zna da se nesreća dogodila i nikada neće ni saznati. Ona je dovoljno velika da doživi šok ako sazna da joj je otac leži u bolnici i dovoljno mala da ne razume o čemu se radi. Kada me pita za Darka, ja joj kažem da je na putu, a ona mi veruje jer zna da stalno nastupa i ništa ne sumnja - uverava Sevićeva.

O razvodu

Ana i Darko su odlučili da se raziđu pre godinu dana, a pevačica tvrdi da do formalnog razvoda nije došlo isključivo zbog Lazića.

- Darko i ja smo nakon što smo odlučili da stavimo tačku na naš brak ostali u dobrim odnosima. Sporazumno smo se razišli, ali on je taj zbog koga se nismo i formalno razveli. Godinu dana ne mogu da se razvedem jer Darko nije došao na deset zakazanih sastanaka sa advokatom, a čak za nekoliko njih i nije javio da se neće pojaviti - konstatuje pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

07.11.2018 17:08

Ana Sević ne treba uopšte da se meša. Može samo da ih zove telefonom i da pita za zdravlje i da li treba pomoć. Ona je tamo mafijala i šefovala o svemu kao gazdarica i direktorka bolnice. Napravila je veliku štetu svojim neznanjem. Uzima se krv svih koji žele pa se posle zamenjuje za potrebnu krv. Ana zabranila davanje krvi a kada je već šteta napravljena sada poziva ljude da mogu da daju krv. Pokazala se kao neznalica.

Odgovori 10 2