Da li je Teo ovo video? Jelisaveta skida ogrtač i polugola naskače na kolegu!

Autor:

Zabava

02.11.2018

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Jelisaveta Orašanin veliku "prašinu" podigla je kada je u seriji "Ubice mog oca" glumila Tijanu koja je imala strasnu se*sualnu vezu sa likom kog glumi Predrag Bjelac i tih scena se mnogi sećaju.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kako li je Teo ovo prokomentarisao... Jelisaveta i Miloš
RepublikaFoto: Prntscrin Top
Jelisaveta ponovo u vreloj seksi sceni... Orašaninova i Nebojša Dugalić

Međutim, izgleda da se rediteljima i scenaristima Jelsaveta baš dopala u ovoj ulozi pa su za nju pripremili sličnu rolu. Naime, u novoj seriji "Žigosani u reketu" Orašaninova glumi ljbavnicu jednom od glavnih likova kog tumači Nebojša Dugalić. 

Foto: Prntscrin Top
Osladilo joj se... Jelisaveta i Nebojša

Serija čiji je producent Dragan Bejlogrlić, počela je sa emitovanjem 1. novembra na kanalu "Top", a već u prvoj epizodi Jeisaveta je zaintrigirala gledaoce.

Naime, scena koja traje tridesetak sekundi prikazuje Jelisavetu u donjem vešu, kako skida ogrtač, leže na glumca Nebojšu Dugalića, počinje da ga ljubi, dok on razgovora telefonom.

U jednom momentu Jelisaveta partneru prekida vezu...

RepublikaFoto: Prntscrin Top
Vrela scena u "Žigosanima u reketu"...

...a onda on spušta ruke na njenu zadnjicu i ova scena, koja našem košarkašu, a Jelisavetinom mužu Milošu Teodosiću, sigurno nije lako pala...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading