(VIDEO) Lukini prijatelji vređaju Bekvalčevu: Ona je kao ČERGARKA sa decom od različitih očeva!

Autor:

Zabava

23.04.2018

05:25

Predrag Vučetić, prijatelj i komšija Luke Lazukića, za Srpski telegraf tvrdi da njegov drug nije tukao Natašu Bekvalac, a uz to nije birao reči, pa je ozbiljno izvređao pop zvezdu.

(VIDEO) Lukini prijatelji vređaju Bekvalčevu: Ona je kao ČERGARKA sa  decom od različitih očeva!

instagram.com/bekvalceva

Komentari (7)

Loading
Salamala

23.04.2018 14:13

Hajde da ih zalimo jadni!! Kao prvo Luka je trebao da misli na sramotu koju nanosi svojoj porodici. A kao 2. Smijesno kazete njeni hirovi pa ko je od njih 2 pio do zore o trosio novac u kafani? Zao mi ode covjelu ruka u vatri!!

cergas

23.04.2018 15:50

A ti si ziveo sa njima pa sve znas. Luka je vampir, energetski vampir koji uziva da ponizava ljude oko sebe a tebi je izgleda zao sto ti je prijatelj ostao bez sredstava za zivot pa udaras po zeni koja je tvom prijatelju pre manje od dva meseca rodila bebu. Cak i da ju je samo odgurnuo, medved od coveka, zenu nakon poroda, neznu i krhku, zasluzuje dozivotnu robiju. Nasilje uvek pocinje verbalno, ponizavanjem a zavresi prebijanjem. Ti mozes ruku u vatru da stavis znas sta se desavalo u cetiri zida, ili si vidovit ili lud poput svog prijatelja. A sta imas protiv cergasa? Natasa ima svoj izvor prihoda i moze desetoro dece da prehrani i skoluje, nije nikad zivela od muzeva i njihove love, mada me zabole uvo za oboje. Samo sam ljut na muskarce jajare koji su musko kad vrse nasilje nad slabijima od sebe a onda jos placu i cvile prijateljima i glume zrtvu. Niste vi muskarci vec obicne jajare kad nemate mrvu postovanja do majke njegovog deteta, znaci ni dete vam nije vazno. Takve muskarcine bi ja dozivotno u buvaru, bando dzabalebaroska sram me sto sam musko kad vidim takve likove.

Odgovori 18 2
Firma

23.04.2018 17:44

Ne podrzavam nasilje bilo koje vrste ali stvarno ne razumijem kako su ljudi toliko uvjereni da ona prica istinu? Ne znate sta je u stanju povrijedjena zena da uradi. pogledate film https://www.imdb.com/title/tt2267998/ i prestanite ziviti u bajki !

slavica

23.04.2018 21:54

Natasa je sve samo normalna nije.Kurva je kurva, zaboravili ste Koleta sa njenih 16 godina i kako je oterala Marijanu sa troje dece.Zaboravili ste Ikodinovica, isti scenario sms poruke i trci kod advokata, pa Ljuba isto, e Luki je uzela 50000 ev pare i laze da je istukao. Neka ide kod Osmanija da je zaposli u javnu kucu tako ce da zavrsi..Treba je psihijatrijski pregledati i dati dijagnozu, sizofrenija. Luka ja sam uz tebe, nedaj da te djubre unisti.

cada

24.04.2018 09:06

Lola Laković, Miodrag Kostić, Sergej Trifunović, Vlado Georgijev, Danilo ikodinović, Zoran Ćorić, Novak Đoković, Ćazim Osmani, Saša Kovačević , Vlada Vuksanović, Ljuba Jovanović i Luka Lazukić

Maja

24.04.2018 18:54

u jeeee...njegov otac izasao iz bolnice pre 20-30 dana, pa i Natasa je izasla iz bolnice pre mesec dana sto ocigledno ne predstavlja nikakvu smetnju da je premlati...

Predrag Vučetić

09.05.2018 22:37

Svako razložan ko je pogledao moj 'klip' jasno mu je da u istom nema ništa ne pristojno niti sam igde spomenuo čergarenje i slično a ovi što se pale na bombastične naslove, inače meni omiljenih novina i portala, treba da se zapitaju odakle to i da smire strasti i da se ne lože. Ja znam bar jednu str. Medalje a poznaju li oni njega ili Natašu pa da unapred presuđuju dečku. Hvala I veliki pozzz. svima iz Atine. P. S. Luka ima njihovo državljanstvo već 10+ God. od kako je igrao Košarku u Iraklisu...