SAŠA MATIĆ SPREMAN DA USREĆI DAME ZA 8. MART: A oni će pevati s NJIM!

Autor:

Zabava

07.03.2018

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dame u Beogradu će ove godine imati svoje veče na koncertu Saše Matića koji će u "Areni" 8. i 9. marta napraviti pravi spektakl za koji je spreman. A koliko se on ozbiljno priprema za ovaj koncert, svedoči i činjenica da će imati ozbiljen goste koje iako Matić nije želeo da otkrje, za njih se saznalo.

Uz Sašu na koncertu će zapevati i njegovi gosti Aca Lukas i Mile Kitić sa kojima će izvesti prošlogodišnji hit "Da me je ona volela".

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas
RepublikaFoto: instagram.com/mile.kitic.official
Mile Kitić

Tim "Kamarad produkcije" koja organizuje oba spektakla, mislio je o svakom detalju, pa tako i o pevačevom stajlingu za koji će se pobrinuti Saša Vidić. A pevača i njegove goste pratiće orkestar Ace Sofronijevića. 

"Sve je spremno, ja sam jako nestrpljiv i jedva čekam da izađem na binu. Goste ću imati ali ne bih otkrivao imena. Sve što ću vam reći jeste da ćemo obe večeri, uz sve pesme koje volite, pevati i sve moje duete. Ostalo ćete saznati u Areni. U svakom slučaju bićete oduševljeni izborom" - rekao nam je
Saša, dodajući da će koncerte započeti svojim novim hitom "Ne bih ništa menjao".
RepublikaFoto: Promo foto
Sve je spremno za dame... Saša Matić

Dodajmo još i to da je pevač i ovoga puta deo prihoda od oba koncerta usmerio u humanitarne svrhe.

"To je ustaljena praksa da od svakog koncerta izdvojimo deo sredstava u humanitarne svrhe. Ovoga puta pomoći ćemo dečje odelenje Instituta za onkologiju nabavkom medicinske opreme i ostalih potrepština koje će deci olakšati boravak na odelenju. Moram napomenuti da su se ovoj akciji priključili i Štark Arena predvođena direktorom Đorđem, kao i grad Beograd na čelu sa gradonačelnikom Sinišom Malim" - rekao nam je Matićev menadžer Marko Maksimović.
RepublikaFoto: instagram.com/sasamatic_official
Saša Matić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading