KATARINA ŽUTIĆ I NJEN PARTNER PRETPELI NASILJE U CRNOJ GORI! Šok scena na letovanju, ceo slučaj prijavljen policiji!

Autor: Republika.rs

Zabava

24.07.2021

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Katarina Žutić i njen partner Nemanja Aćimović doživeli su užasnu neprijatnost na letovanju.

Foto: instagram.com/kaja_zutic
Katarina Žutić

Glumica je sa svojim partnerom kao destinaciju za letovanje odabrala Adu Bojanu, međutim, zbog jedne naizgled benigne situacije došlo je do velikog problema, čak i fizičkog obračuna.

Navodno, prvo je došlo da rasprave, a onda i do fizičkog okršaja: 

- Njih dvojica su se prvo posvađali zbog mostića, odnosno zbog toga ko ima prvenstvo izlaza na reku. Katarina i Nemanja imaju izlaz na reku, jer im je kućica u drugom redu, a D. N. im pravi problem zbog toga. Došlo je do fizičkog obračuna, a Kajin muž je izvukao “deblji kraj”. Ceo slučaj je prijavljen policiji – rekao je izvor sa lica mesta za  Telegraf.rs

-Nisam sigurna da bih o tome pričala. Možda i bih, ali uhvatili ste me nespremnu. Nisam očekivala ovu vrstu poziva, stvarno – izjavila je Kaja za Telegraf.

Ni D.N. nije negirao da je do incidenta došlo, ali nije o njemu želeo ni da govori mnogo.

-Ja sam još uvek u krevetu, tako da ne mogu informaciju da vam dam. Ne mogu vam dati nikakav komentar. Neću da komentarišem to uopšte – rekao je on za pomenuti medij.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading