EMINA PROGOVORILA O BIVŠEM SUPRUGU: Mustafa dve godine ne plaća alimentaciju!

Autor:

Zabava

25.02.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Emina Jahović (39) progovorila je o bivšem suprugu Mustafi Sandalu, pa otkrila da on već dve godine ne plaća alimentaciju za njihove sinove Jamana (13) i Javuza (9).

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Emina Jahović

Pevačica kaže da velika turska zvezda ne pokriva čak ni troškove zdravstvenog osiguranja za decu, pa je ostala u šoku kada ih je odvela kod doktora i saznala da nemaju osiguranje.

- Mustafa više od dve godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na mene. Ako on zaista ne želi da ispunjava svoje obaveze, uprkos tome što može to da priušti, mislim da bi razloge trebalo da objasni deci, a ne meni. Ne znam zbog čega ovako postupa, doskoro je sve bilo kako treba. Ako smo decu doneli zajedno na ovaj svet, dužnost nam je da se zajednički staramo o njima. To što smo se razveli je naša lična stvar, ali deca nijednog trenutka ne treba da trpe zbog toga - rekla je pevačica i dodala:

RepublikaFoto: instagram.com/mustafasandal24
Emina i Mustafa

- Poslednje što znam jeste da je Mustafa nameravao da kupi kuću u Beogradu, ali ni to nije uradio. Govorio je da je sve već isplanirano i da vodi računa o svakom detalju. Takođe, imali smo dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje dece, nisam brinula o tome, a svi znamo koliko je to važno. Dan kada sam se najgore osećala je bio kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno. Nikome ne bih poželela da se nađe u takvoj situaciji.

Podsetimo, Jahovićeva je krajem prošle godine za Srpski telegraf ispričala da žali što se razvela od Sandala, ali i da je to ujedno bila i najispravnija odluka.

- Nijedan razvod nije lak. Mustafa i ja smo rešili da okončamo brak kada smo shvatili da ljubav više ne postoji. Žao mi je što se to desilo, ali je to bila najispravnija odluka koju smo mogli da donesemo. Ljubav među nama više ne postoji, ali se mi poštujemo zbog dece, za njih ćemo uvek biti tu - rekla je tada pevačica, koja je sada zgrožena njegovom nebrigom o deci.

Rođendan bez tate

Da pevačica nije u dobrim odnosima s bivšim suprugom, potvrđuje i to što se on pre nekoliko dana nije pojavio na devetom rođendanu njihovog mlađeg sina Javuza.

Emina je na društvenim mrežama okačila nekoliko porodičnih fotografija sa slavlja, ali se ni na jednoj ne vidi turski muzičar.

Emina: Zanima me samo karijera!

Emina Jahović ispričala je da je u poslednje vreme fokusirana isključivao na uspeh na poslovnom planu, te ne razmišlja o zaljubljivanju u skorije vreme.

- Otkako sam pokrenula svoju liniju šminke, fokusiran sam samo na posao. Bilo mi je bitno da moj brend zaživi, da se dopadne ljudima jer znam koliko sam truda uložila u sve to. Nije bilo nimalo lako, ali se sada pokazalo da se sve isplatilo! Ljubav nikada ne jurim, puštam je da dođe sama, pa tako ne razmišljam o zaljubljivanju u ovom trenutku. Sve uvek dođe u svoje vreme - rekla je Emina, ističući da nikada nije trošila novac supruga, već je da je sama zarađivala i dok je bila u braku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

25.02.2021 04:57

Kad sjaše Murta mogla bi da svratiš na Srpsku kobasicu.