BOŽE ME SAČUVAJ! Tamaru Đurić OPTUŽILI da je nosila lažan trudnički stomak! Ona im OVAKO odgovorila!

Autor: Informer, Republika.rs

Zabava

11.01.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da veruje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tamara Đurić

Tamara Đurić se porodila 3. januara i na svet donela zdravu devojčicu, kojoj su ona i njen partner Nikola dali ime Tamara.

Novopečena mama brzo se našla na meti kritika i loših komentara jer je svoju liniju uspela da dovede do savršenstva samo nekoliko dana nakon porođaja. Internetom kruže priče da je imala lažni trudnički stomak, te da nije ni bila u drugom stanju, a Tamara je zgrožena zbog ovakvih glasina.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tamara Đurić

- Bože sačuvaj, kakvi komentari. Stvarno ne znam šta da kažem na ovo sada, naprosto sam iznenađena. Ja sam neko ko je vodio računa u trudnoći, vežbala sam do porođaja. Kilažu sam dovela do savršensva iako je prošlo svega par dana od porođaja. Nemam postporođajnu depresiju i savetujem sve devojke, žene koje planiraju da se ostvare u ulozi majke da budu što aktivnije tokom trudnoće jer će im posle biti mnogo lakše - rekla je Tamara i dodala:

 

- Kod mene se ništa nije promenilo, samo sam dobila jednog malog anđela koji je upotpunio moj život. Što se komentara tiče, uvek će biti hejtera koji će me nazivati raznim imenima i izmišljati razne gluposti kao i ovu, ali tome ne bih da dajem na značaju - navela je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Brka

11.01.2021 20:17

Virtuelno dete i kod Lune.

Branko

13.01.2021 12:30

Dete doji ona mlekom iz silikona.