ŠOK NA MARAKANI: Ofanzivac NAPUSTIO Zvezdu bez obeštećenja!

Autor:

Sport

11.01.2021

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dolazaka, došlo je vreme i za jedan odlazak sa Marakane.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Veljko Simić i Crvena zvezda sporazumno su raskinuli ugovor. Krilni napadač će u narednim danima pronaći novi klub.

- Po povratku u Crvenu zvezdu Simić se uvek maksimalno zalagao i prikazivao veliku brobu na terenu, bio je na raspolaganju, kako bivšem treneru Vladanu Milojeviću, tako i trenutnom šefu stručnog štaba Dejana Stankoviću. Crvena zvezda izražava zadovoljstvo što je Zvezdino dete imalo priliku ponovo da obuče crveno-beli dres i u utakmica u kojima je beležio nastupe ostavljao srce na terenu - navodi se na sajtu šampiona Srbije.

Veljko Simić, fudbaler rođen u Lazarevcu, ponikao je Omladinskoj školi Crvene zvezde.

Prvom timu crveno-belih priključen je kao omladinac i jedan od tada najperspektivnijih igrača u klupskoj akademiji. Iz Ljutice Bogdana se otisnuo u inostranstvo i bio je član klubova u Švajcarskoj i Sloveniji.

Po povratku u Srbiju, početkom 2018. godine Simić je nastupao za Zemun, sve do drugog kola sezone 2018/2019. Posle odličnih partija u Zemunu Simić se vratio u klub u kojem je napravio prve fudbalske korake.

Debi iz imao je protiv ekipe Voždovca. Simić je u trećem kolu Superlige Srbije, 4. avgusta 2018. godine, posle nešto više od 60 sekundi provedenih na terenu postigao prvenac u Zvezdinoj pobedi od 2:1.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Simić

Simić je u crveno-belom dresu odigrao 62 utakmice i postigao 15 golova, uz osvojene dve titule nacionalnog prvenstva.

Jednu od najboljih partija prikazao je u kup utakmici protiv Trepče, kada se čak četiri puta upisao u listu strelaca.

Krilni napadač se na taj način našao u društvu legendi Crvene zvezde kao što su Kosta Tomašević, Bora Kostić i Dule Savić, kojima je ovo takođe pošlo za rukom.

- Fudbalski klub Crvena zvezda se zahvaljuje Veljku Simiću na svemu što je učinio za naš klub i želi mu puno sreće u nastavku karijere - zaključuje se u saopštenju na sajtu Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

12.01.2021 15:28

Super vest