Policija uhvatila pevača: Miki Mećava vraćen u kovid ambulantu iz koje je pobegao pre par dana!

Autor: Blic.rs

Zabava

16.07.2020

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Milan Obradović, zvani Miki Mećava, tri dana nakon bekstva iz specijalne kovid bolnice, uhvaćen je i vraćen u "Arenu" gde je prethodno bio na lečenju.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Miki Mećava

O slučaju je obavešteno tužilaštvo, a na teret mu se stvalja krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

- Obradović je danas pronađen i priveden, smešten je ponovo u privremenu kovid bolnicu "Arena" i o slučaju je obavešteno Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Osumnjičen je da je počinio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Miki Mećava

Podsetimo,pevač napustio je bolnicu "Arena" 13. jula oko 18.30 i to pritom ne noseći na sebi nikakvu zaštitnu opremu. Policija je odmah krenula u potregu za njim, a on je kasnije u razgovoru sa medijima, objasnio kako nikome "neće da se pravda" i da ga "ne zanima", te da mu je u bolnici smetala prašina i da se osećao bolje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rajka čegrtaljka

17.07.2020 11:12

E sad si ga ugasio. Stavljaju te na aspirator