Isplivao cenovnik Tijane Ajfon: Šokiraćete se kad vidite koju basnoslovnu sumu zaradi za nedelju dana, a evo koliko zaradi za noć i šta očekuje za tu cifru!

Autor: Blic

Zabava

30.05.2020

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Maksimović (28), odnosno Tijana Ajfon, koja je uhapšena u akciji policije za podvođene i prostituciju dok je ilegalno u čamcu pokušala da pređe u Republiku Srpsku sa još tri devojke, vodeći ih na masovne orgije sa 26 muškaraca, odavno je poznata u krugovima takozvane "turbo prostitucije".

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon

Turbo prostitucija - za razliku od elitne prostitucije u kojoj se obrću mnogo veće sume, ali i u kojoj je i diskrecija mnogo veća - podrazumeva balkansku kombinaciju starleta i zvezdica "u pokušaju", eksponiranih po tabloidima i rijaliti TV sadržajima, sa mušterijama u vidu novokomponovanih bogataša i likova sa one strane zakona, koji vole da eksponiraju svoju novostečenu moć i imetak, ali i da se hvale "trofejima".

Tijana Ajfon usluge naplaćuje po formiranom cenovniku, a za stalne mušterije daje i popust.

Kako mediji saznaju od upućenih u ovaj ilegalni biznis, Tijana Ajfon za dan zaradi 700 evra, a za jednu noć oko 500. To je osnovni cenovnik koji se menja u odnosu na to da li je posao van granica Srbije, da li u njemu učestvuje više devojaka i muškaraca, te da li su u pitanju stalne mušterije i koliko su "zahtevne".

- Na primer, kada radi u Crnoj Gori sedam dana, onda naplati 2.250 evra za celu nedelju, ali zahteva smeštaj i transport na višem nivou, kao i sitne poklone i večere tokom boravka. Od poklona prihvata sve: od zlata i skupih torbi, preko cipela, do telefona - kaže izvor za medije koji je želeo da ostane anoniman.

Izvor dalje objašnjava da je Tijana Ajfon "galantna" prema stalnim mušetrijama, ali da se istovremeno "ugrađuje" u tarife drugih devojaka koje dobiju posao na njenu preporuku.

- Stalnim mušterijama u Beogradu često da popust, nekada i prepolovi cenu, ali kada organizuje druge devojke ume da se ugradi u njihovu tarifu, a svoju tada povećava zbog grupnih odnosa. U torbi nosi s**sualna pomagala, a te dodatne "igrice" naplati i duplo, čak i do 1.000 evra za noć ako su mušterije maštovitije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marko

30.05.2020 15:33

Koraceva noge da ljubi Mitrovicu sto je stalno zaposlio u Zadruzi...