Kija Kockar ponizila Slobinu verenicu: Ne kopiram Jelenu Đuričanin, ja sam sićušna, a ona je konjasta!

Autor:

Zabava

28.02.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar vratila se sa američke turneje, koja je trajala nešto više od dva meseca, a kao trn u oko pogodila je priča da je veza njenog bivšeg muža Slobe Radanovića i Jelene Đuričanin na sve stabilnijim nogama, te da golupčići planiraju da se skuće.

RepublikaFoto: e-stock agency/printscreen/TVPink
Sloba, Jelena i Kija

Naime, pobednica "Zadruge1" ofarbala se baš kao pevačeva verenica, a mnogi misle da ovo nikako nije slučajno, već da na sve moguće načine pokušava ponovo da privuče njegovu pažnju. Svi komentarišu da je ovo još jedan od njenih bezuspešnih pokušaja da mu se vrati u naručje ili pak da bi bar malo na sebe skrenula pažnju, a Kija je za Star rekla da joj je promena kose odavno bila cilj, ali da je eto sad bila idealna prilika da to i uradi.

- Pa samo sam se vratila u staru boju. To je bio cilj odavno. Samo sam čekala da je oporavim. Ja sam ovu boju imala godinama i najlepše ide uz moj ten. Ne znam šta je tu čudno - rekla je Kockareva.

Da nakon ove promene Kristina neodoljivo podseća na Slobinu verenicu Jelenu, svima je jasno, pa je zbog toga svi i prozivaju, dok je njoj bilo kakva veza sa Đuričaninovom smešna.

- Ha, ha, ha. Ponavljam, imala sam ovu boju kose godinama, ne kopiram nikog. Daleko od toga da Jelena i ja ličimo. Ja sam mala, sićušna, a ona je konjasta.

RepublikaFoto: youtube.com/FM Play
Kija oplela po Slobinoj verenici

Nakon što je rekla šta misli o konkurenciji, Kija je priznala da od jula nije imala odnose.

- Otkad smo Miloš i ja raskinuli, u julu, od tada nemam nikog u bilo kakvom smislu. To je očigledno duži period. Posle njega mi se niko nije svideo. Ne opterećujem se time jer se svet ne vrti samo oko nalaženja partnera. Ne treba biti s nekim po svaku cenu.

Nisam imala seks od jula prošle godine

Podsetimo, Kristinu Kiju Kockar nacija je upoznala kao prevarenu ženu, koja je nakon javne preljube tadašnjeg supruga Slobe Radanovića sa Lunom Đogani ušla u rijaliti i odnela pobedu. Par se razveo nakon rijalitija, a Kija nije javno pokazivala osećanja prema pevaču sve dok nije uplovio u vezu sa Jelenom Đuričanin. Od tada pokušava sve da ga vrati, ali joj ne polazi za rukom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna nije pevačica, ona je otimačica muževa

Kija nije samo potkačila sadašnju Slobinu devojku, već se osvrnula i na bivšu Lunu Đogani.

- Što se tiče Lune, ne znam zašto je stalno spajaju sa mnom i upoređuju kad nas dve ne veže ništa, osim što je spavala sa mojim mužem. Volela bih da me ostave na miru jer nemam ništa s njom zajedničko. Bukvalno je sve suprotno. Mene kolege sa estrade doživljavaju kao koleginicu zato što ja znam da pevam za razliku od nje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
mina

28.02.2020 08:45

to je cinjenica

Odgovori 21 2
cica

28.02.2020 08:47

Jadna ova ostavljena zena. Koliku dusevnu kol trpi, vidi se po ovoj mrznji prema ljudima koju javno manifestuje!

Odgovori 4 27
Žikica

28.02.2020 11:32

Nije Jelena konjasta nego kobilasta.

Odgovori 25 3
Brka

28.02.2020 12:05

Po malo i liče jedna na drugu.

Odgovori 12 5